İş güvenliği için kep fırlattılar

Çağ Üniversitesi, İş Sağlığı ve Güvenliği Bölümü, 2 yıllık eğitim sürecinin ardından ilk mezunlarını düzenlenen törenle verdi. Öğretim görevlilerinden, İş Sağlığı ve Güvenliği Çalışanları Sendikası (İSGSEN) Genel Başkanı İrfan Sayar’ın, bir öğrencisine diplomasını verirken duygu dolu anlar yaşaması, hayli ilginç bir hikayenin de ortaya çıkmasına vesile oldu.

HABER: Yener EKİNCİ

ADANA (BÖLGE)-Çağ Üniversitesi, İş Sağlığı ve Güvenliği Bölümü, 2 yıllık eğitim sürecinin ardından ilk mezunlarını düzenlenen törenle verdi. Üniversite kampüsünde gerçekleşen merasimde, 23 öğrenci kep fırlatarak, iş sağlığı ve güvenliği teknikeri sıfatıyla yeni bir hayata başladı. Yeni mezunlara, aynı zamanda Köksal Hırdavat’ın sahibi olan İş Güvenliği Uzmanı Necati Ulaştırıcı tarafından, iş güvenliği uzmanlarının simgesi sayılan ‘kırmızı baret’ takıldı.

DUYGU DOLU ANLAR YAŞANDI

Çağ Üniversitesi öğretim görevlilerinden, İş Sağlığı ve Güvenliği Çalışanları Sendikası (İSGSEN) Genel Başkanı İrfan Sayar’ın, bir öğrencisine diplomasını verirken duygu dolu anlar yaşaması, hayli ilginç bir hikayenin de ortaya çıkmasına vesile oldu. Lise öğrencisiyken medyadan tanıdığı İrfan Sayar’a ulaşıp, gelecek hedefleri hakkında bilgi veren ve öneri isteyen 19 yaşında ki Anıl Can Bolat, bir iş güvenliği uzmanı  olmak istediğini söyledi. Bolat’a yanında staj yaptıran Sayar, üniversitede de onun hocası oldu. Tam burslu kazandığı diplomasını Sayar’ın elinden alan genç, hayallerinin gerçekleşmesinde büyük emeği olan hocasının elini öperek teşekkür etti.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor