İTFACİYECİLERDEN VALİ KÖŞGER’E ZİYARET

(HABER MERKEZİ)-İtfaiye Haftası etkinlikleri kapsamında Adana Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Ercan Kandemir beraberindeki heyetle birlikte Adana Valisi Sayın Yavuz Selim Köşger’i ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Vali Köşger, İtfaiye Haftası’nın itfaiyecilerimizin toplumdaki önemine dikkat çektiğini dile getirdi.

İtfaiye Teşkilatının kuruluş yıl dönümünü ve fedakârca görev ifa eden tüm itfaiyecilerimizin İtfaiye Haftası’nı kutladığını aktaran Vali Köşger, “İtfaiyecilik sadece bir meslek değil, aynı zamanda büyük bir özveri ve cesaret gerektiren bir yaşam tarzıdır. Yangın anıyla sınırlı kalmayıp büyük afetlerde görev almak, acil durumlarda ilk müdahaleyi yapmak, kurtarma operasyonları gerçekleştirmek gibi kritik sorumluluklara sahip olan İtfaiye Teşkilatımız, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlayabilmek amacıyla mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmaktadır.” dedi.

Vali Köşger konuşmasının devamında, çağın gereklerine uygun olarak değişen ve modernleşen yapısıyla, vatandaşlarımıza hizmet sunan teşkilatımızın tüm mensuplarına başarılı görevler temennisinde bulundu.

Adana Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Ercan Kandemir ise kabulü için Vali Köşger’e teşekkür ederek gerçekleştirdikleri etkinliklerle ilgili bilgi verdi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor