İYİ PARTİ İL’E DURAN HAKAN ŞAŞMAZ DA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

İyi Parti İl Başkan Adayı Duran Hakan Şaşmaz, yerel basınla bir araya geldi ve adaylığını resmi olarak açıkladı

 

HABER: CANSU ERSOY

ADANA (BÖLGE)-İyi Parti İl Başkan Adayı Duran Hakan Şaşmaz, yerel basınla bir araya geldi. İl Başkan Adayı Şaşmaz, “15 ilçe başkanımızı ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek, değerli fikirlerini dinleyip, İl Başkanlığı görevine talip olacağımı ifade ettim” dedi.

Söze kendini tanıtarak başlayan Şaşmaz, “İsmim Duran Hakan Şaşmaz. 1982 Adana doğumluyum. Evliyim. Yolgeçen Köyü’nde çiftçilik yapıyorum. İl Başkanımız Sayın Göktürk Boyvadaoğlu’nun yönetiminde Teşkilatlardan Sorumlu Başkanlık görevini yürütüyorum. İyi Parti’ye, kuruluşundan sonra üye oldum” dedi.

“BİRLİK VE BERABERLİĞE ÖNEM VERİYORUM”

İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu’nun önümüzdeki seçim için aday olmayacağını beyan ettiğine vurgu yapan Şaşmaz, “Partimizdeki birlik ve beraberliğin korunması açısından tüm teşkilat mensubu arkadaşlarımızın görüşlerini önemsediğim için ben de, 15 ilçe başkanımızı ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ettim. Hepsinin değerli fikirlerini dinleyip, İl Başkanlığı görevine talip olacağımı ifade ettim” diye belirtti.

“BASIN MENSUPLARININ DA GÖRÜŞLERİNİ ÖNEMSEDİĞİM İÇİN BU TOPLANTIYI DÜZENLEDİM”

“Gençliğimin verdiği enerji, genç arkadaşlarımın fikirleri ve siyasette aktif, deneyimli olan büyüklerimin desteğini de arkama alarak çalışmalara başladım” diyen Şaşmaz, partili büyüklerinin ve delegelerin görüşlerinin yanı sıra basın mensuplarının da görüş ve önerilerini önemsediği için bu toplantıyı yaptığını dile getirdi.

“İMKANLARIMIZ DOĞRULTUSUNDA KIYMETLİ BASIN MENSUBU ARKADAŞLARIMIZIN YANINDA OLACAĞIMI BİLMENİZİ İSTERİM”

Şaşmaz, “Piyasa ekonomisi ve artan maliyetlerin siz basın emekçilerini zora soktuğunu biliyorum. İYİ Parti İl Başkanlığı görevine seçildiğim takdirde İyi Parti Yönetim Kurulu’nda bulunan arkadaşlarımla birlikte özellikle yerel basınla daha sıkı çalışma içerisine gireceğiz. Bu vesileyle 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Bayramınızı da tebrik ederim. İyi Parti Başkanlığı olarak, imkanlarımız doğrultusunda kıymetli basın mensubu arkadaşlarımızın yanında olacağımı bilmenizi isterim. 2023 yılının sağlık, huzur ve barış getirmesi dileğiyle” dedi.

Ayrıca, 7 Ocak Cumartesi günü, saat 14.00’da İl binasında yapacağı partililerle buluşma toplantısını da hatırlatarak basın mensuplarına davette bulundu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor