İYİ Parti Yüreğir’den mevlit

İYİ Parti Yüreğir İlçe Başkanlığı, İzmir’de ki depremde hayatını kaybeden vatandaşlar ve ülkenin bölünmez bütünlüğünü savunurken şehit düşen askerler için mevlit-i şerif okuttu.

ADANA (BÖLGE) – İYİ Parti Yüreğir İlçe Başkanlığı tarafından, İzmir’de ki depremde hayatını kaybeden vatandaşlar ve ülkenin bölünmez bütünlüğünü savunurken şehit düşen askerler için mevlit-i şerif okutuldu. ASRİ Mezarlık Garnizon Şehitliği’nden düzenlenen programa, İYİ Parti Yüreğir İlçe Başkanı Enis Akyürek, Başkan Yardımcısı Hasan Gürsel Şahin ile çok sayıda partili katıldı. Mevlit sonrası, şehitlikte bulunan şehit yakınlarına helva dağıtıldı.

‘İNSAN HAYATI UCUZ OLMAMALI’

Başkan Enis Akyürek, deprem gerçeğine dikkat çekerek, can kayıplarının en çok ihmallerden kaynaklandığını vurguladı. ‘’Deprem değil, ihmal öldürür’’ diyen Akyürek, ‘’Biliyorsunuz deprem bölgesi Japonya’da 9’un üzerinde sarsıntılar meydana geliyor ancak insanlar yaralanmıyor bile. Ülkemizde, 7 şiddetinde ki depremler bile yüzlerce insanın ölümüne neden olabiliyor. Yaşananlar bize ders olmalı. İnsanların hayatı bu kadar ucuz olmamalı’’ ifadelerini kullandı. Partililer, programın ardından Mezarlıklar Daire Başkanlığı’na atanan Mekin Şahin’e, görevinde hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. 

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor