İYİ PARTİ’DE BAYRAM HAVASI

İyi Parti Adana il başkanlığında bayramlaşma etkinliği gerçekleştirdi.  Gerçekleşen etkinliğe çok sayıda partili katıldı. Bayramlaşma etkinliğinde İyi Parti Adana Milletvekilleri Ayyüce Türkeş ve Bilal Bilici, İyi Parti İl Başkanı Birol Büyüköztürk ve ilçe başkanları da yer aldı.

HABER: MERYEM ÜNAL

FOTOĞRAFLAR: CANSU ERSOY

ADANA (BÖLGE)-İyi Parti Kurban Bayramı öncesi Adana İl Başkanlığında bayramlaşma etkinliği yaptı. Bayramlaşmaya İyi Parti Adana Milletvekilleri Ayyüce Türkeş, Bilal Bilici katıldı. Bunların dışında meclis üyeleri, ilçe başkanları, il ve ilçe yöneticileri, teşkilat üyeleri, partililer katıldı.

“KADIN ÇALIŞANLARIMIZI DAHA AKTİF VE DAHA FAZLA VERİMLİ ÇALIŞMA ORTAMI İÇERİSİNE KATMAYA ÇALIŞACAĞIZ”

Bayramlaşma öncesi kısa konuşmalar yapıldı. İlk olarak konuşmaya İyi Parti İl Başkanı Birol Büyüköztürk başladı. Büyüköztürk, konuşmasında önümüzdeki seçimlere de değindi. Büyüköztürk, “Hepiniz Kurban Bayramı dolasıyla hazırladığımız programa hoş geldiniz. Değerli arkadaşlarımız bildiğiniz gibi Kurban Bayramı biraz meşakkatli bir bayram. Birazda süre uzun olduğu için tatil verildiği için bazı arkadaşlarımız tatile gittiler. Arkadaşlarımız o kadar uzun süre çalıştılar ki Allah hepsinin yardımcısı olsun. Ama bizim çalışmamız devam edecek. Bütün kadın üyelerimizi aramaya gayret edeceğiz, kadın üyelerimizle anlaşıp İl başkanlığımıza davet edeceğiz. Bu şekilde kadın politikalarımızı ve kadın çalışanlarımızı daha aktif ve daha fazla verimli çalışma ortamı içerisine katmaya çalışacağız. Hepinize çok teşekkür ederim, iyi bayramlar” dedi.

“ARTIK PUSULAMIZ BELLİ OLDU, KARARLAR NETLEŞTİ”

İyi Parti Adana Milletvekili Ayyüce Türkeş, konuşmasında amaçlarının partiyi büyütmek ve birlik, beraberlik içinde hareket etmek olduğunu vurguladı. Türkeş, “Hepiniz hoş geldiniz. Kurban Bayramınız kutlu olsun. Bildiğiniz üzere 3. Olağanüstü Kongremizi de tamamladık. Artık pusulamız belli oldu, kararlar netleşti. İnşallah tam gaz il başkanımızın da aldığı kararlar doğrultusunda hareket edeceğiz. Önemli olan hep birlikte takım ruhu ile hareket etmek ve fabrika ayarlarına dönmektir. Amacımız; parti için çalışmak, partiyi büyütmek, birlik ve beraberlik içinde olmak. İlk hedefimiz 9 ay sonraki seçimlerde daha büyük başarı gösterip İyi Parti’nin yerinin herkes tarafından iyice belirlenmesini sağlamak olacaktır” diye ifade etti.

“PARTİMİZİ BÜYÜTELİM”

Bilal Bilici, “Çok değerli üyelerimiz, il başkanım, milletvekilim, sizlerle beraber olmaktan çok mutluyum. Bu bayramın arifesinde hep beraber birlik ve bütün olarak bir araya gelmek gerçekten çok kıymetli. Partimizi daha iyi yerlere getirmek için Genel Başkanımız Meral Hanım’ın önderliğinde çalışmaya devam edeceğiz. Motivasyonumuzu kaybetmememiz lazım. Önümüzde 9 ay sonraki seçime odaklanmamız lazım. Bu seçim için gece gündüz çalışmamız lazım. Ben ve arkadaşlarım çalışmalarımıza devam edeceğiz. Üstümüze düşeni yapacağız. Yeter ki İyi Parti’yi daha iyi yerlere getirelim. Partimizi büyütelim. Genel başkanımızın da dediği gibi ‘Yönümüz belli rotamız millet’” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor