İYİ Parti’den Başkan Erdem’e ziyaret

(HABER MERKEZİ)-İYİ Parti Samsun Milletvekili ile İyi Parti Teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İyi Parti Yerel Yönetimlerden sorumlu Başkan Yardımcısı Rıdvan Uz, Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem’i ziyaret etti.

Bir dizi ziyaretler ve görüşmeler için Adana’ya gelen İyi Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, İyi Parti Teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Arslan ve İyi Parti Yerel Yönetimlerden sorumlu Başkan Yardımcısı Rıdvan Uz, Başkan Erdem’i ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bizler Millet İttifakı’nın temsilcileri olarak söz verdiğimiz şekilde görevimizi yapmaya devam ediyoruz. Bizler ittifakın ötesinde kardeş gibi birlikte çalışıyor, hizmet üretiyoruz. Güç birliği yaptığımız sürece millet ittifakı Ülkenin geleceğini inşa etmek için önemli adımlar atmaya devam edecektir” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor