İYİ Parti’den iftar yemeği

ADANA (BÖLGE)-İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boydavoğlu, Kürkçüler köyünde iftar yemeği düzenledi. İftar yemeğine, milletvekili M.Metanet Çulhaoğlu, il ve ilçe meclis üyeleri, İyi Parti ilçe başkanları, il örgütleri, basın ve köy sakinleri katıldı.

İftar yemeğinde konuşan Boydavoğlu, cumhurbaşkanlığı seçimlerine hazırlandıklarını belirtti. Boydavoğlu, “Öncelikle hepinize çok teşekkür ediyorum. Şimdi düşünüyorsunuz, iftar yemeğini neden burada yapıyoruz. Yerel seçimlerde burada bir başlangıç yaptık, şimdi önümüzde Cumhurbaşkanlığı seçimi var, Cumhurbaşkanlığı seçimi içinde buradan bir başlangıç yapıyoruz ve inşallah genel başkanımız Merak Akşener’i cumhurbaşkanı olarak göreceğiz. Hepinize tekrardan çok teşekkür ediyorum.” dedi.

İftar yemeğinde söz alan milletvekili Çulhaoğlu, Türkiye’nin içinden geçtiği zorlu dönemi vurguladı.

Çulhaoğlu,”Değerli Meclis üyelerimiz, belediye başkanlarımız, Başkan adaylarımız, çok değerli muhtarlarımız hepinizi sevgi ve saygı ile selamlıyorum. Bugün burada bizi bir arada tutan, çok saygı değer il başkanımıza huzurlarınıza teşekkür ediyorum. Bugün burada şunu görüyorum, birçok olumsuzluk yaşadık, iktidarın baskılarını kıra kıra bugünlere geldik. Şimdi burada, il başkanımızın verdiği davetiyede binlerce insan var. Türkiye bugün, iyi yönetilmiyor hatta yönetilmiyor. Açlığın, sefaletin, işsizliğin  her gün arttığı bir dönem yaşıyoruz. Oysa, geçmişte çağ atlatan, çağ kapatan Fatih Sultan Mehmet’in tarihinden geliyoruz. Ne zaman ki yönetimde zaafiyet var, o zaman ki sorunlar yaşamaya başladık. Biz Mustafa Kemal’in peşine düştük, Türkiye Cumhuriyeti’ni yeniden kurduk.” dedi.

ÇULHAOĞLU: İSTANBUL’U YENİDEN KAZANACAĞIZ

Çulhaoğlu, “Bizler çalışarak, hedefimizi her zaman yakalayabilecek bir kudrete sahibiz. İyi Parti, siyasi hayata atıldığından bu yana, iktidara karşı sergilediği tutum ile siyasi başarılar kazandı. Millet İttifakı ile birçok büyükşehir bizim yönetimimize geçti. İstanbul seçimini iptal ettiler. Halkın oyunu ve kazandığımız seçimi gasp ettiler. Milletimiz yaşananları görüyor, 23 Haziran’da hakkımız olan İstanbul’u tekrar alacağız. Bu ay Ramazan ayı, kardeşliğin ayı, bereketin ayı, umarım ülkemizde de bayram havası eseceği günleri yaşayacağız.”

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor