İyi Partii’de görkemli bayramlaşma

ADANA (BÖLGE)- İyi Parti Adana İl Başkanlığı düzenlediği bayramlaşma töreninde kalabalık bir vatandaş topluluğuna evsahipliği yaptı. İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu, “Biz büyük bir aileyiz” dedi.

İyi Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen Bayramlaşma törenine İyi Parti Milletvekili M. Metanet Çulhaoğlu ile birlikte İlçe Başkanları ve İl Yönetimininde tam kadro ile kutlamalara katılması birlik ve beraberliğin ne kadar güçlü olduğununda göstergesi idi. Partili partisiz birçok vatandaşında kutlamalara katılması gerçekten muhteşemdi.

İKİ YILLIK GEÇMİŞİMİZLE BÜYÜK İŞLER BAŞARDIK

İyi Parti Adana İl Başkanı Göktürk  Boyvadaoğlu tüm misafirlere yaptığı konuşmada şunları söyledi; “Bayramların millet olarak dayanışmaya kaynaşmaya vesile olan güzel günler olduğunu belirterek birlik ve beraberlik duyguları içerisinde idrak etme gayretinde olduğumuz Kurban Bayramımızın  hepimiz için , Adana’mız için ,Türkiye için ve tüm İslam alemi için hayırlar getirmesini Yüce Allah’tan temenni ediyoruz.  Küskünlerin barıştığı,kinin, nefretin bertaraf edildiği,maneviyatı güçlü Kurban Bayramı bizim için gereken manada kardeşliğin ve dostluğun vesilesidir.Ben bu anlamda Kurban Bayramının İlimize,Ülkemize ve tüm İslam Alemine hayırlar getirmesini diliyorum.Sizlerle böyle bir günde bir arada bulunmaktan dolayı son derece mutluyum.Biz İyi Parti olarak büyük bir aileyiz.İki yıllık geçmişimizde büyük işler başardık ,Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in önderliğinde iktidara yürüyoruz.Dinamik bir siyasi yapıyız.Ama aynı zamanda tecrübeli,büyük bir yapımızla birlikte hareket etmeye birlikte başarmaya ve milletimizle birlikte var olmaya devam edeceğiz” dedi.

Bayramlaşma töreninin son bölümünde tüm katılımcıların bayramları tek  tek kutlandı.Daha sonra İl Yönetim Kurulundan oluşan çok sayıda heyet Adana’nın tüm ilçelerindeki  Bayramlaşma Törenlerine katılım sağlandı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor