İYİ Partili kadınlar, kadın muhtarları ziyaret ediyor

(HABER MERKEZİ)-Adana da seçilen tüm kadın muhtarları ziyaret kapsamına alan İYİ Parti Adana Kadın Politikaları Başkanlığı yetkilileri, Çiğdem Akça başkanlığında ilk olarak Kurtuluş, Cemalpaşa ve Reşatbey mahalleleri muhtarlarını ziyaret etti.  

 Muhtarlarla ilişkilere çok önem veren, özellikle kadın muhtarların gösterdiği başarıyı yakından takip eden İYİ Parti yetkilileri, kadın muhtarların görev alanları içinde her konuda daha aktif ve çalışkan olduklarını, mahalle sakinleri ile yakın iletişim halinde oldukları, yapıları gereği temizlik ve hijyen konularını çok önemsediklerini, dikkatli, detaycı ve özenli olmalarının da sorun çözmede çok etkili olduğu üzerinde durdular.  

 Kurtuluş Mahallesi muhtarı Sayın Nevin Biçer, Cemalpaşa muhtarı Sayın Nerjin Çamurdan Cevher i ve Reşatbey muhtarı Sayın Zübeyde  Nüvit Kana yı makamlarında ziyaret eden Başkan Çiğdem Akça ve İYİ Parti Kadın Politikaları yetkilileri çalışmalarında başarılar dilediler. 

Özellikle Stadyumun yeni yerine taşınınca, boşalan stadyumun nasıl değerlendirileceği konusuna değinen Çiğdem Akça, Stadyumun Reşatbey muhtarlığı sınırları içinde olduğunu Nerjin hanımdan öğrendi. Muhtarlar ortak hareket ederek, yerin kapalı semt pazarı, sosyete pazarı ve yeşil alan olarak değerlendirilmesi hususunda yetkililerle baskı unsuru olacaklar. AVM yapılması hususunu kesinlikle istemiyorlar. Başkan Çiğdem Akça 3. ziyareti Reşatbey muhtarı Sayın Zübeyde Nüvit Kana ya yaparak, özellikle bu konunun üzerinde durduğunu belirtti. Hatta alanda, çok amaçlı bir kadın kompleksinin de çok verimli çalışmalara mekan olacağını belirtti. Konu ile ilgili belediye başkanlarımıza da ziyaret yapılması hususunun önemi üzerinde durdu. 

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor