Jandarma göz açtırmıyor

(HABER MERKEZİ)-Adana İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekiplerce, Kozan ve Yumurtalık’ta arama çalışmaları yapıldı.

Jandarma ekiplerinin alınan bir ihbar üzerine Kozan Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan alınan arama kararından sonra Bulduklu Mahallesi’nde ikamet eden B.K ve K.Ç. isimli şahısların evlerinde ve eklentilerinde arama yaptılar. Yapılan aralarda 792 paket gümrük kaçağı sigara, 1 adet 12 calibre av tüfeği ve tüfe ait 13 adet fişek, ayrıca 1 adet kurusıkı tabanca ve tabancaya ait 12 adet fişek ele geçirildi. Meydana gelen olay  ile ilgili olarak 2 şüpheli yakalanmış ve haklarında adli işlem başlatılmıştır.

Öte yandan Jandarma ekipleri, Yumurtalık İlçesi Ayas Mahallesinde bir kahvehanede çalışan İ.B. isimli şüphelinin ruhsatsız silah bulundurduğu ve aranan bir şahsı evinde sakladığı bilgisinin alınması üzerine, Yumurtalık Cumhuriyet Savcılığınca verilen arama kararına istinaden operasyon yaptı.

Yapılan operasyon kapsamında; kahvehanede yapılan aramada (2) adet tabanca, şahsın evinde yapılan aramada ise (1) adet tabanca ele geçirilmiştir. Evde bulunan N.A. isimli kadının yapılan kimlik kontrolünde ‘Yaralama’ suçundan arandığı tespit edilerek yakalanmıştır. Olay sonrası yakalanan İ.B. ve N.A. isimli şüpheliler Yumurtalık Cumhuriyet Savcısının talimatı ile gözaltına alınmıştır.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor