Kaçak sigara ve kubar esrar ele geçirildi

(HABER MERKEZİ)-Adana’nın Ceyhan ilçesinde yol kontrol ve arama uygulamasında Y.K. isimli şahsın üzerinde 750 gram kubar esrar, F.D. ve A.Ç. isimli şahısların kullandıkları tırlarda 270 paket kaçak sigara ele geçirildi.

Adana İl Jandarma Komutanlığınca yapılan açıklamada; Ceyhan İlçesi Mustafabeyli Mahallesi Toprak Kale Bağlantı Yolunda icra edilen plansız yol kontrol ve arama  uygulaması sırasında, yapılan kontrollerde şüpheli olarak tespit edilen şahısların araçları ve üst aramaları adli makamlardan alınan karara istinaden yapılmıştır.

Yapılan aramalar neticesinde;  Y.K. isimli şahsın üzerinde   (750) gram Kubar Esrar, F.D. ve A.Ç. isimli şahısların kullandıkları tırlarda yapılan aramalarda ise (270) Paket Kaçak Sigara, (100) Paket Nargile Tütünü ele geçirilmiş olup, yakalanan (3) şüpheli şahıs hakkında adli tahkikat başlatılmıştır.

Halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması, uyuşturucu madde kullanımı, imal ve ticareti ile her türlü kaçakçılığın önlenmesi amacıyla yürütülen çalışmalara aralıksız olarak devam edilmektedir.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor