Kadın meclisinden Baro Başkanı Küçük’e ziyaret

ADANA (BÖLGE)-Baro Başkanı Av. Veli Küçük, göreve yeni seçilen Seyhan Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Zuhal Özbelli, Başkan Yardımcısı Av. Sena Akparlak ve Genel Sekreter Selin Tandoğan’ı konuk etti.

Sıcak bir atmosferde gerçekleşen görüşmede Seyhan Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Zuhal Özbelli, yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Önümüzdeki süreçte Kadın Meclisinin, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü çalışmaları ile “1000 Kadın Korosu” projesine destek istedi.

Karşılıklı görüş alışverişinde Tunceli’de 31 gün önce kaybolan üniversite öğrencisi Gülistan Doku’nun bulunması için de Adana Barosu Kadın Hakları Merkezi ile birlikte ortak çalışılma yapılması da kararlaştırıldı.

Baro Başkanı Av. Veli Küçük de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Seyhan Kent Konseyi Kadın Meclis ile yürütme kurulunu tebrik etti. Kadınların, üretim, iş, siyaset, kültür, sanat vb. alanlarında söz sahibi olması, kent ve kadın sorunları ve sorumlulukları konusunda bilinçlenmesi, kentsel yaşama katılma ve kente ait olma duygularının geliştirilmesi gibi konularda yürüttükleri çalışmaları yakından takip ettiğini belirtti.

Baro Başkanı Av. Veli Küçük, Seyhan Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin önemli çalışmalara imza atacak olmasından ötürü de kutladı. Kadının toplumsal hayatta güçlendirilmesi adına yapılacak tüm çalışmalara destek olacaklarını söyledi.

Görüşmede, Yönetim Kurulu Üyesi Av. Furkan Kılıç, Baro Kadın Hakları Merkezi Başkanı Av. Merve Gündoğdu, Kadın Hakları Merkez üyesi Av. Sümeyra Serter de hazır bulundu.

Ziyaretin sonunda Baro Başkanı Av. Veli Küçük, Kadın Meclisi üyeleri ile fotoğraf çektirdi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor