Kadir Aydar’a destek artıyor

(HABER MERKEZİ)-Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar’a destek çığ gibi büyüyor. Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar’a destek çığ gibi büyüyor. TBMM Genel Kurulu dahil olmak üzere  Millet İttifakı partileri CHP ve İYİ Parti’nin Adana Milletvekilleri,  Adana İl ve Ceyhan İlçe Başkanları, belediye başkanları ve gençlik kollarının ardından Ceyhan’ın mahalle muhtarları ve Sivil Toplum Kuruluşları başkanları da destek için bir araya geldiler.

STK BAŞKANLARINDAN DESTEK

Ceyhan’ın sivil toplum kuruluşları Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar’a destek vermek için bir araya gelip basın açıklaması yaptı. 

Ceyhan Ticaret Borsası’nda gerçekleşen basın toplantısında; Esnaf Kefalet Kooperatifi, Kent Konseyi, Berberler ve Kuaförler Odası, Elektrik ve Teknisyenler Odası, Madeni Sanatkârlar Esnaf Odası, Ağaç ve Hırdavat Esnaf Odası, Şoförler ve Otomobilciler Odası, Kamyoncular Kooperatifi, Kebapçılar ve Lokantacılar Odası, Kasaplar Odası, Bakkallar ve Bayiler Odası, Manifaturacılar ve Butik Odalar, Ceyhan Ticaret Borsası, Ceyhanspor Yönetimi, Ceyhan Ticaret Odası adına; Ceyhan Ticaret Borsası Meclis Başkanı Ali Cem Sandıkçı basın açıklaması yaptı.

Ali Cem Sandıkçıaçıklamasında; Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar; her kesimden aldığı oyla seçildikten sonra 11 aylık süreçte şehrimize kazandırdığı hizmet ve projeleri, tüm Ceyhan halkı tarafından takdir ve memnuniyetle karşılanmıştır. Ceyhan’da bulunan tüm Sivil Toplum Kuruluşları olarak hak, hukuk ve adalet çerçevesinde Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar’ın görevine devamını istiyoruz” ifadelerini kullandı.

MUHTARLAR DA DESTEK VERDİ

Ceyhan’ın mahalle muhtarları da  Ceyhan Belediyesi’nin önünde basın açıklaması yaparak Başkan Aydar’a destek verdi.

Ceyhan’ın 112 mahallesi adına;  Muhtarlar Derneği Ceyhan Şubesi yönetim kurulu üyesi ve Azizli Mahalle Muhtarı Ergün Menet basın açıklaması yaptı. Menet açıklamasında; “Ceyhan halkının hür iradesiyle 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Ceyhanımızı susadığı hizmete kavuşturan, Ceyhan’ı görmediği hizmetle 11 ayda buluşturan ve Ceyhan tarihinin en çok oyunu alan Ceyhan Belediye Başkanımız Kadir Aydar’a siyasi yasak getirilmeye çalışılmasını kabul etmiyoruz. Bunu tüm kamuoyu bilmelidir ki Ceyhan Belediye Başkanımız Kadir Aydar hala görevinin başındadır. Biz de Ceyhan’ın muhtarları olarak sizlere sesimizi duyurmak istedik. Ceyhan Belediye Başkanımız Kadir Aydar hiçbir ayrım yapmadan, herkese eşit mesafede durarak 112 mahallenin başkanı, herkesin başkanı olmuştur. Başkanımızın yanındayız ve şu iyi bilinmelidir ki Kadir Başkan yalnız değildir.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor