KADİRLİ’ DE VOLEYBOL FESTİVALİ

2023/2024 Sezonunda  Voleybol liglerinin sona ermesiyle Türkiye genelinde yapılan ve geleneksel hale getirilen Voleybol turnuvaları bütün hızıyla devam ediyor. Bunlardan biriside Adana/Kadirli/Yoğunoluk Köyünde düzenlenen ve hafta sonları geleneksel hale getirilen ve festival şeklinde geçen voleybol turnuvaları heyecanlı büyük çekişmelere neden oluyor.

Kadirli de bulunan Harmanda Pen A.ş. Yönetim Kurulu başkanı Mustafa HARMANDA tarafından organize edilen, Kadirli/Yoğunoluk Köyünde her hafta sonu Pazar günü halı sahada oluşturulan voleybol sahasında oynanan, voleybolcuların ve voleybol severlerin büyük ilgi gösterdiği ve katılım sağladığı maçlar Adana,  Osmaniye ve çevre köylerden gelen voleybol  severler tarafından ilgiyle takip ediliyor.

Bu hafta sonu Kadirli/Yoğunlouk Köyünde düzenlenen Harmanda Pen Yönetim Kurulu başkanı Mustafa HARMANDA tarafından organize edilen voleybol turnuvasına lisanslı sporcuların ve lisansız sporcuların ayrı kategorilerde mücadele ettiği 12 takımın katılımı ile gerçekleştirildi.

Sabah başlayan ve akşama kadar devam eden maçlar sonucunda  Finalde Harmanda Pen Gençlik Spor ile Osmaniye Alpedo takımları karşı karşıya geldi.  Maçı 2-0 kazanan Harmanda Pen Gençlik Spor Turnuvayı şampiyon olarak tamamladı.

Turnuvada dereceye giren takımlara kupa ve para ödülleri verilirken Şampiyon olan Harmanda Pen Gençlik Spor takımının kupası ve ödülü Mustafa HARMANDA tarafından verildi.

MUSTAFA HARMANDA;TURNUVAYA KATILAN TAKIMLARIMIZIN ORTAYA KOYDUĞU MÜCADELE TAKDİRE ŞAYAN.HEPSİNİN ELİNE, EMEĞİNE SAĞLIK

Turnuvayı organize eden Harmanda Pen A.ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa HANMANDA yaptığı açıklamada; Kadirli/Yoğunoluk Köyünde açık alanda gerçekleştirdiğimiz ve geleneksel hale getirdiğimiz voleybol turnuvasına katılım oldukça yüksek. Adana, Osmaniye, K.Maraş ve çevre Köylerden gelen takımların katılımı yapılan maçlar büyük çekişme içerisinde geçiyor ve maçları izleyen voleybol severler oldukça keyif alıyor. Voleybol sezonunun bitmesiyle başlattığımız vve geleneksel hale getirdiğimiz voleybol turnuvalarını çevre illerde de düzenleyerek devam ettirmek istiyoruz. Voleybol adına sporculardan ve voleybol severlerden aldığımız olumlu dönütler Harmanda Pen A.Ş. olarak bizleri mutlu ediyor. Voleybol adına katkı sağlayabiliyorsak ne mutlu bize. Amacımız bu tür etkinlikleri arttırarak devam ettirmek.(BÖLGE SPOR)

 

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor