KALECİ ERTAÇ SÜPER BAŞLADI

Spor Toto Süper Lig’de geride kalan 7 haftada fırtına gibi esen Adana Demirspor’un file bekçisi Ertaç Özbir, ne kadar önemli bir transfer olduğunu gösterdi. Taraftarlarının büyük beğenisini kazanan Ertac yaptığı istatistiklerle de öne çıkmayı başardı.

Adana Demirspor’un 32 yaşındaki kalecisi Ertaç Özbir, 7 maçta kalesinde 9 gol gördü. 3 karşılaşmada kalesini gole kapamayı başaran Ertaç, başarılı istatistikleriyle de dikkat çekti. Yüzde 64’lük kurtarış yüzdesi bulunan Ertaç, isabetli pas ve isabetli uzun paslarla da yüzde 90’lık bir orana yükseldi. Kritik maçlarda olağanüstü kurtarışları bulunan Ertaç, sezon başında Yeni Malatyaspor’dan transfer edilmişti.

Ertaç’ın saha içindeki sorumlulukları ve başarıl performansı Adana Demirspor taraftarlarını da oldukça mutlu ediyor. Özellikle sosyal medya hesaplarından kaleci Ertaç’a büyük sevgi gösterilerinde bulunan mavi lacivertli taraftarlar, 1 Ekim’deki Galatasaray karşılaşmasında tecrübeli kalecinin performansının artarak devam edeceğine inanıyor. Bu arada Özbir’in kariyerinde Kasımpaşa, Yeni Malatyaspor ve Gençlerbirliği gibi takımlar bulunuyor.

HABER: İRFAN İŞİSAĞ

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor