Kaleşnikof marka silah ele geçirildi

(HABER MERKEZİ)-Adana’nın Yüreğir ilçesinde O.P. isimli şahıs aracıyla hareket halindeyken havyulu sarılı bir cismi yola attı. Şahsın yola attığı havlu içi kontrol edildiğinde 1 adet kaleşnikof marka uzun namlulu silah  ele geçirildi. Olayla ilgili şahıs gözaltına alındı.

Adana İl Jandarma Komutanlığı’nca yapılan açıklamada; Yüreğir İlçesinde ikamet eden O.P. isimli şahsın aracında uzun namlulu silah bulundurduğu bilgisinin alınması üzerine şahıs kullandığı araç ile hareket halindeyken durdurulmak istenmiş bu esnada havluya sarılı bir cismi araçtan yola atarak kaçmaya devam etmiş ve devriye personelince yapılan takip sonucu şahıs aracı ile birlikte durdurularak adli makamlardan alınan karara istinaden arama yapılmıştır.

Şahsın yola attığı havlu içerisi kontrol edildiğinde (1) adet Kaleşnikof marka uzun namlulu silah, silaha takılı (1) adet şarjör, şarjör içerisinde (12) adet Kaleşnikof fişeği ele geçirilmiş, aracında herhangi bir suç unsuruna rastlanılmamış olup, şahıs gözaltına alınmıştır.

Halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması amacıyla yürütülen çalışmalara aralıksız olarak devam edilmektedir.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor