Kandemir’den gençlere ayrıcalık

HABER: Mehmet KOL

ADANA (BÖLGE)-Seçim çalışmalarını sürdüren Ziyapaşa Mahallesi muhtar adayı Fatma Kandemir mahalle sakinleri ile buluşmak için organize ettiği partide, “Birlikte çalışacağız ve birlikte başaracağız” dedi.

GENÇLERİMİZE AYRICALIKLAR TANIYACAĞIZ

Mahalleli ile buluşan Fatma Kandemir, “Okul yönetimleri ile konuşacağız, başarılı öğrencilerimize burs imkânı sağlayacağız ve başarılı olmaları için elimizden geleni yapacağız. Çocuklarımız uyuşturucu batağına düşmesin diye spor merkezleri kuracağız ve gençlerimiz burada sağlıklı bir hayata merhaba diyecekler ve bizler gençlerimize ayrıcalıklar tanıyacağız ” dedi.

KADINLAR HAYATIN İÇİNDE OLMALI

Kadınların hak ettikleri yerde olmadığını düşünen Fatma Kandemir, “Adana’da anakent ve ilçe belediyelerinde bir tane bile kadın aday yok. Bizlerin cesaret göstermesi lazım ve biz de buradayız demeliyiz. Kadınlar güzelleştirir dünyayı. Bunun farkındayız ve projelerimizden biri de kadınların üretime katılması sağlamak olacak.  Üretim atölyeleri kuracağız ve kadınlarımıza eğitimler vereceğiz. Böylelikle kadınlarımız üretecek ve ev ekonomisine katkıları olacak ve hayatın içinde olacaklar” diye konuştu.

HERKESE EŞİT HİZMET VERECEĞİZ

Toplum içerisindeki eşitsizliklerden bahseden Kandemir, “Bizler herkese eşit hizmet vereceğiz. Mahallemizin sorunlarını biliyoruz, bu sorunları en yakın zamanda çözeceğiz, bunu çözmek için gerekli birimlere başvuracağız. Aylık toplantılar düzenleyeceğiz ve herkesin sorununu dinleyip bu sorunları çözmeye çalışacağız” şeklinde konuştu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor