Kaplan 1 puana alıştı: 0-0

STAD: 5 Ocak Fatih Terim
HAKEMLER: Koray Gençerler xx, Gökhan Memişoğlu xx, Murat Tuğberk Curbay xx
ADANASPOR: Goran xx, Furkan xx, Donkor xx, Evren xx, Canberk xx, Celil xx (Ryan dk. 77 x), Uğurcan xx, Umut xx (Sami Can dk. 64 x) Ömer xx (Belem dk. 64 xx), Eren xx (Ozan dk. 86 ?), Ozegoviç xx
ANKARA KEÇİÖRENGÜCÜ: Metin xx, Abdulkadir xx, Fatih xx, Samet xx, Soner xx, Süleyman xx (Erdal dk.90 ?), Dialiba xx (Alabi dk. 90 ?), Uğur xx, Burak xx (Osman dk. 70 x), Cem xx (Barış dk. 79 x), Kone x (Dodoo dk. 46 x)
KIRMIZI KART: Samet (dk. 67) (Ankara Keçiörengücü)
SARI KARTLAR: Eren, Uğurcan, Belem (Adanaspor), Uğur, Burak (Ankara Keçiörengücü)

TFF 1.Lig’in 3.haftasında Adanaspor, evinde Ankara Keçiörengücü karşısında vasat bir futbol ortaya koydu ve 67.dakikadan sonra 10 kişi kalan rakibini yenemedi ve sahadan 0-0 berabere ayrıldı.

Turuncu-Beyazlı ekip, ligin ilk haftasında kendi sahasında oynadığı İstanbulspor karşısında 1-0 galip gelmiş, ikinci maçında deplasmanda Eskişehirspor ile 0-0 berabere kalmıştı. İlk 2 haftada 4 puana ulaşan Adanaspor, dünkü karşılaşmada mutlak galip gelmek için sahaya çıkmıştı. Ancak düşünce ile oynanan futbol arasında dağlar kadar fark vardı. İlk yarıda her iki ekibin mücadelesi orta sahada geçti. Tek önemli atak konuk ekip Keçiörengücü’nden geldi. Onu da  Eren rakibini ceza sahasına girmeden düşürdü ve sarı kart gördü.

İkinci yarı ise Adanaspor biraz toparlanmış gözükse de yine istediği futbolu ortaya koyamadı. Samican’ın oyuna girmesiyle orta saha avantajını ele geçirne Turuncu-Beyazlılar, iki önemli atak geliştirdi. Birinde Ozegoviç ‘in ceza sahasına girmeden önce rakibi Samet’in durdurak kırmızı kart görmesi, diğeri yine Ozegoviç’in ceza sahasında topu önüne alamamaşı gözüktü. Turuncu-Beyazlılar’da gol noktalarında eksiği bu maçta da gözüktü. İlk iki maçta rakip ağlara sadece 1 gol atabilen Adanaspor, gol yollarındaki beceriksizliği dünkü maçta da gözüktü. Gözüken o ki Adanaspor Başkanı Bayram Akgül’ün maçtan önce yaptığı basın toplantısında “Şampiyonluğa oynuyoruz” sözleri oynann oyun ve futbolcu kalitesiyle örtüşmüyor. Eğer bu takım şampiyonluğa oynayacaksa en az orta sahaya, forvet ve kanatlara futbolcu alınması lazım. Yoksa yine geçen sezonki gibi zor günler Adanaspor camiasını bekliyor gibi gözüküyor.  Dünkü kadroya baktığımız zaman geçen haftadan 3-4 futbolcu yer almadı.  (HABER: UĞUR BAŞARAN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor