Kaplan 2-1 mağlup oldu

Adanaspor, milli maçlar nedeniyle lige verilen arada yaptığı hazırlık maçından Atiker Konyaspor’a 2-1 mağlup oldu.

Kayacık Konyaspor Tesisleri’nde oynanan özel maçta Adanaspor, ilk yarıda İrfan Can, Digao, Veli, İhsan, Özkan, Hakan, Abdulkadir, Anıl, Ahmet, Gökhan ve Robert 11’i ile sahaya çıktı. Teknik Direktörü Eyüp Arın, ikinci yarıda Goran, Eren, Kone, Bagayoko, Furkan, Doğanay, Enes, Bumba, Diniz, Şahin, Mahmut ve Şahin’e şans verdi.

 Atiker Konyaspor ise sahaya, Ertuğrul, Ali, Jonsson, Marko, Adis, Uğur, Amir, Zuta, Yevhen, Daci, ve Mücahit 11’i ile sahaya çıktı.

 GOLLER:  Dk.6 Robert (Adanaspor), 10 Adis, 26 Daci (Atiker Konyaspor)

Konyaspor’un da yedek kadroyla çıktığı karşılaşmada Adanaspor 6.dakikada Robert’in golüyle 1-0 öne geçmesine rağmen  ev sahibi ekibin 10.dakikada Adis ve 26.dakikada Daci’nin gollerine engel olamadı. 2-1’den sonra Adanaspor’un beraberlik çabası sonuç vermeyince ilk yarı 2-1 Atiker Konyaspor’un lehine sonuçlandı.

İkinci yarıda her iki ekip de oyuncu değişikliklerine gitti ve takımındaki diğer oyuncuları görme fırsatı buldular. Adanapor’da hemen hemen tüm takım değişti. Turuncu-Beyazlı ekibin beraberlik için Atiker Konyaspor ceza sahasına yüklenirken, Atiker Konyaspor da farkı açmak için büyük çaba göstermesine rağmen bir türlü muaffak olamadılar ve maçta ilk yarıda atılan gollerle 2-1 ev sahibi ekip Atiker Konyaspor’un galibiyetiyle sona erdi.

Adanaspor Teknik Direktörü Eyüp Arın, maçtan sonra yaptığı açıklamada, “Bu maç bizim için çok iyi. Tüm futbolcuları görme fırsatım oldu. Eksiklerimizi ve artılarımızı daha iyi analiz ettik. Şimdi önümüzde salı günü oynayacağımız Kardemir Karabükspor maçı var. Bu maçın çalışmalarını ara vermeden başlayacağız” dedi.

Adanaspor, bugün Osman Yereşen Tesisleri’nde toplanarak Kardemir Karabükspor maçının hazırlıklarını sürdürecek.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor