KAPLAN, ALTAY’I GÖZÜNE KESTİRDİ

Adanaspor, bu hafta sonu oynaması gereken Altay maçı hakem Halil Umut Meler’e yapılan saldırı sonucu ertelenmişti. Turuncu-Beyazlılar, Yeni Adana Stadyumu’nun çim zemin bakım çalışması sebebiyle Altay maçını 20.12.2023 günü saat 17.00’de Ümraniye Belediyesi Şehir Stadı’nda oynayacak.

Adanaspor’da, Altay maçının hazırlıkları tüm hızıyla sürerken futbolcuların oldukça istekli ve arzulu oldukları gözlendi. Teknik Direktör Mustafa Kaplan, her antrenman öncesi olduğu gibi bu antrenmanda da futbolcularla toplanarak bir görüşme yaptı. Mustafa Kpalan antrenman sonrası yaptığı açıklamada, “Manisa Futbol Kulübü maçında yapılan bireysel bir hatadan dolayı 3 puan alacağımız maçtan bir puana razı olmak zorunda kaldık. Rakibimiz Altay’ın durumu şu an çok zor. Hem üç puanları silindi hem de ligin dibinde yer alıyor. Onların durumu bizi ilgilendirmiyor. İlk yarının son iki maçını oynayacağız. Onun için Altay’ı yenmek zorundayız. Onlar da bu maça çıkış maçı olarak bakacaklardır. Zorlu bir maç bizleri bekliyor. Ama ne olusa olsun İstanbul’dan Adana’ya 3 puanla dönmek istiyoruz. Futbolcularımın şu anki form durumlarından oldukça memnunum “ dedi.

Futbolcular ise, “Gerçekten bizden beklenmedik şekilde kötü sonuçlar alıyoruz. Şu ana kadar oynadığımız 15 maçtan sadece 5 galibiyet, 1 beraberlik alırken 9 da mağlubiyet yaşadık. Bu bize hiç yakışmadı. Yukarıyla aramızda fazla puan farkı yok. Yakalayacağımız iyi bir seriyle hem kendimizi taraftarlarımıza affettirmek, hem de yukarıyla olan puan farkını azaltmak istiyoruz. Arkadaşlarımızla aramızda konuşurken taraftarlarımızın, hocamızın ve başkanımızın bizden beklentilerini biliyoruz. Onların beklentilerini en iyi şekilde yerine getirmek de bizlerin görevidir. Onun için geriye dönüp bakmak yerine, önümüze bakıp oynayacağımız önce Altay, daha sonra ise Teksüt Bandırma Spor maçlarını kazanıp 6 puanla ilk yarıyı kapatmak istiyoruz” diye konuştular. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor