Kaplan ateş hattından çıkamadı

Adanaspor’da kötü gidiş Altay karşısında da devam etti. Ligin ikinci yarısında çıktığı 6 maçtan sadece bir galibiyet alabildi ve ateş hattındaki durumundan kurtulamadı. Turuncu-Beyazlılarda yavaş yavaş küme düşme korkusu yaşanmaya başladı. Bu da futbolcular üzerinde kötü sonuçlar doğuruyor ve oyunlarına yansıyor.

ARIN’DAN ÖZELEŞTİRİ

Adanaspor Teknik Direktörü Eyüp Arın, 3-1 yenildikleri Altay maçından sonra yaptığı açıklamada, “Kötü başladığımız maçı kötü bitirdik” dedi.

Eyüp Arın, “Bu maça çok iyi hazırlanmıştık. Ancak maça kötü başlayınca sonuç da kaçınılmaz oldu. Ateş hattının içindeyiz. Buraya gelirken puanlarımızı tamamen kazanma üzerine yapmıştık. Rakibimizin de kalitesi de belliydi, yaptıkları hoca değişikliğiyle moralli olacaklarını oyuncularıma söylemiştim. Maalesef son haftalardaki kötü başlangıç huyumuzu bu maçta da devam ettirdik. Kötü başladık ve rakip skoru buldu. Bunun altından kalkmak için biraz daha fazla çaba sarfetmek zorunda kaldık ama bunu başaramadık. Kötü başladığımız oyunu skor olarak da kötü bitirdik. Bu konuda çok üzgünüz. Çalışıp ayağa kalkmaya ve ligde kalmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz” (HABER: Uğur BAŞARAN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor