KAPLAN BİR PUANA RAZI OLDU: 1-1

 

STAD: Mümin Özkasap Stadyumu

HAKEMLER: Feridun Daldaş (**), Serdar Soydan (**), Egemen Savran (**)

MANİSA FUTBOL KULÜBÜ: Alperen Uysal (**), Oğuzhan Berber (**), Danijel Graovac (**), Bedirhan Altunbaş (**) (Dk.80 Furkan Mehmet Doğan *), Ayberk  Karapo (**) (Dk.46 Marvin Gakpa **), Kerim Frei (**) (Dk.80 Oğuz Gürbulak *), Tugay Kaçar (**), Burak Altıparmak (**), Jetmir Topalli (**) (Dk.68 Muhammed Kiprit **), Demba Diallo (**), Sandro Lima (**)

ADANASPOR: Ahmet Sait Kıvanç (**), Mehmet Feyzi Yıldırım (**) (Dk.71 Eric Ayuk Mbu *), Evren Korkmaz (**), Fatih Kurucuk (**), Ferhat Katipoğlu (**), Jordan Lukaku (**), Kubilay Aktaş (**), Abdoulaye Dabo (**), Metehan Altunbaş (**) (Dk.71Burhan Tuzun *) , Check Diakite (**) (Dk.59 Hakkı Türker **), Junior Fernandes (**)

GOLLER: Dk.42 Fatih Kurucuk (Adanaspor), Dk.75 Sandro Lima (Manisa Futbol Kulübü)

SARI KARTLAR: Burak Altıparmak (Manisa Futbol Kulübü) Fatih Kurucuk, jordan Lukaku (Adanaspor)

KIRMIZI KART: Muhammed Kiprit (Manisa Futbol Kulübü)

 

Geçen hafta kendi saha ve seyircisi önünde Ahlat Çorumspor karşısında farklı yenilen Adanaspor, mutlak galibiyet için gittiği Manisa’dan bir puanla döndü. Turuncu-Beyazlılar, 42.dakikada Fatih Kurucuk’un attığı golle soyunma odasına 1-0 önde girdi. İkinci yarının 73.dakikasında Manisa Futbol Kulübü Muhammed Kiprit’in ikinci sarı karttan kırmızı kart görmesi sonucu 10 kişi kaldı. 10 kişi kalan ev sahibi ekip 75.dakikada Sandro Lima ile eşitliği sağladı: 1-1. Adanaspor 10 kişi kalan rakibine karşı galibiyet golünü bulamayınca sahadan bir puanla ayrılmmak zorunda kaldı.

MAÇTAN DAKİKALAR

Maça atak başlayan taraf ev sahibi Manisa Futbol Kulübü oldu.

12.dakikada Manisa Futbol Kulübü korner atışı kazandı. Kerim Frei’nin kullandığı atıştan ev sahibi yararlanamadı.

16.dakikada Manisa Futbol Kulübü bir kez daha korner kazandı. Bu kez topun başına geçen Burak Altıparmak’ın kullandığı korner atışından kimse yararlanamadı.

Adanaspor’un ilk atağı 23.dakikada geldi. Gelişen Turuncu-Beyazlılar’ın atağında Metehan Altunbaş’ın çektiği şut dışarı çıktı.

24.dakikada Manisa Futbol Kulübü’nden Burak Altıparmak’ın çektiği şut savunmaya çarpıyor ve top tehlikeli bölgeden uzaklaştı.

27.dakikada Adanaspor’dan Ferhat Katipoğlu’nun çektiği şut çok farklı şekilde auta çıktı.

42.dakikada Adanaspor korner atışı kazandı. Topun başına geçen Ferhat Katipoğlu’nun ortasını çok iyi takip eden Fatih Kurucuk’un kafa vuruşunda top filelerle buluştu ve Turuncu-Beyazlılar 1-0 öne geçti. Bu gol aynı zamanda ilk yarının da skoru oldu.

İkinci yarıya Manisa Futbol Kulübü Teknik Direktörü oyuncu değişikliği yaparak başladı. Ayberk Karapo oyundan çıkarken Marvin Gakpa oyuna giren isim oldu.

47.dakikada ev sahibi ekip Manisa Futbol Kulübü kazandığı korner atışından yararlanamadı.

54.dakikada Adanaspor’dan Ferhat Katipoğlu’nun çektiği şut auta çıktı.

59.dakikada Adanaspor ilk oyuncu değişikliğini Check Diakite’nin yerine Hakkı Türker’i alarak yaptı.

63.dakikada gelişen Adanaspor atağında topla buluşan Metehan Altunbaş’ın çektiği şut defansa çarparak tehlikeli bölgeden uzaklaştı.

64.dakikada Manisa Futbol Kulübü’nün geliştirdiği atakta topla buluşan Sandro Lima’nın pozisyonu için ofsayt bayrağı kaldırı.dı.

71.dakikada Adanaspor’da iki oyuncu değişikliği daha oldu. Fevzi Yıldırım ve Metehan Altunbaş oyundan çıkarlarken, yerlerine Eric Ayuk Mbu ve Burhan Tuzun oyuna girdiler.

73.dakikada hakem Feridun Daldaş Manisa Futbol Kulübü’nden Muhammed Kiprit’e ikinci sarıdan kırmızı kart göstererek oyundan attı. Muhammed Kiprit ilk sarı kartını 43.dakikada saha dışında görmüştü.

75.dakikada Manisa Futbol Kulübü 10 kişi kaldıktan sonra beraberlik golünü kaydetti. Gelişen ev sahibi atağında Burak Altıparmak’ın pasını çok iyi değerlendiren Sandro Lima takımının beraberlik golünü kaydetti: 1-1.

80.dakikada Manisa Futbol Kulübü’nde iki oyuncu değişikliği birden yapıldı. Bedirhan Altunbaş ve Kerim Frei oyundan çıkarlarken, Furkan Mehmet Doğan ve Oğuz Gürbulak oyuna giren isimler oldu.

82.dakikada gelişen Adanaspor atağında oyuna sonradan giren Burhan Tuzun’un çektiği şut savunmaya çarparak tehlikeli bölgeden uzaklaştı.

Bu dakikadan sonra Adanaspor, 10 kişi kalan rakibine karşı galibiyet golünü bulamayınca sahadan 1-1 beraberlikle ayrılmak zorunda kaldı. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor