KAPLAN BİR PUANI KURTARDI: 1-1

STAD: Yeni Adana Stadı

HAKEMLER: Mustafa Kürşad Filiz (**), Kemal Elmas (**), Kadir Akıllı (**)

ADANASPOR: Jankat Yılmaz (**), Isaac Donkor (**), Fatih Kurucuk (**), Hıdır Aytekin (**), Mehmet Feyzi Yıldırım (**) (Dk.60 Harun Alpsoy **), Adama Fofana (**), Abdoulaye Dabo (**), Turgay Gemicibaşı (**), Amadou Ciss(**) (Dk.87 Metehan Mollaoğu *), Metehan Altunbaş (**) (Dk.72 Doğukan Emeksiz **), Check Diakite (**) (Dk.60 Ferhat Katipoğlu **)

ANKARA KEÇİÖRENGÜCÜ: Metin Uçar (**), Steven Caulker (**), Ali Dere (**), Mert Kula (**), Uğur Kaan Yıldız (**), Williams Togui (**), Eduart Rroca (**) (Dk.78 Oğuzhan Ayaydın **), Erkam Develi (**), Aliou Traore (**) (Dk.88 Mame Diouf *), Moustapha Camara (**) (Dk.88 Süleyman Luş *), Malaly Dembele (**) (Dk.88 Orhan Nahırcı *)

GOLLER: Dk.56 Eduart Rroca (P) (Ankara Keçiörengücü), Dk.81 Doğukan Emeksiz (Adanaspor)

SARI KART: Uğur Demirok (Adanaspor)

 

 

Adanaspor, kendi saha ve seyircisi önünde karşılaştığı Ankara Keçiörengücü karşısında beraberliği son anda kurtardı: 1-1. Maça iyi başlayan taraf Adanaspor olsa da ilk golü bulan taraf konuk Ankara Keçiörengücü oldu. 56.dakikada konuk ekip Eduart Rroca ile 1-0 öne geçse de Adanaspor bu gole 81.dakikada Doğukan Emeksiz ile cevap vererek durumu 1-1’e getirdi. Bu dakikadan sonra rakibinin üzerine giden Adanaspor, istediği golü bulamayınca sahadan beraberlikle ayrılmak zorunda kaldı ve puanını 5’e çıkarttı.

MAÇTAN DAKİKALAR

Maça iyi başlayan taraf Adanaspor oldu. Henüz 5.dakikada gelişen ev sahibi atağında Turgay Gemicibaşı’nın ceza sahasına girmeden çektiği şut auta çıktı.

13.dakikada bu sefer Adanaspor atağında rakip yarı alanın ilk metreelerinde orta yuvarlağa yakın bir noktada buluna Abdoulaye Dabo için ofsayt bayrağı kaldırıldı.

17.dakikada konuk ekip Ankara Keçiörengücü’nün geliştirdiği atakta Adanaspor ceza sahası içinde Dembele’nin çektiği şut çerçeveyi bulmadı.

34.dakikada gelişen Adanaspor atağında Mehmet Feyzi Yıldırım’ın rakip yarı alanın ortalarından uzak mesafeden çektiği şut dışarı çıktı.

Bu dakikadan sonra her iki ekibin mücadelesi sonucu değiştirmeyince soyunma odasına 0-0 beraberlikle gidildi.

47.dakikada gelişen atağı korner atışına döndü. Topun başına geçen Turgay Gemicibaşı’nın ortaladığı topta ceza sahası içinde buluşan Amadou Ciss, altı pas üzerinden çok kötü bir vuruş yaparak takımını bir golden etti.

56.dakikada konuk ekip Ankara Keçiörengücü penaltı kazandı. Topun başına geçen Eduart Rroca topu ağlarla buluşturarak durumu 1-0 yaptı.

60.dakikada Adanaspor’da iki oyuncu değişikliği birden yapıldı. Mehmet Feyzi Yıldırım ile Check Diakite oyundan çıkarlarken, Harun Alpsoy ve Ferhat Katipoğlu oyuna giren isimler oldu.

69.dakikada gelişen Adanaspor atağında rakip ceza sahasının dışından Abdoulaye Dabo’nun çektiği şut çerçeveyi bulmadı.

81.dakikada Adanaspor’un golü geldi. Gelişen ev sahibi atağında Amadou Ciss’in pasını 72.dakikada oyuna giren Doğukan Emeksiz düzgün bir vuruşla topu Ankara Keçiörengücü filelerine göndererek durumu 1-1 yaptı.

Bu dakikadan sonra Adanaspor’un galibiyet için yüklediği Ankara Keçiörengücü kalesinde istediği golü bulamadı ve maçta ikinci yarıda atılan gollerle 1-1 biterek puanlar paylaşıldı. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor