Kaplan bugün toplanıyor

Spor Toto 1.Lig ekibi Adanaspor, yeni sezon önces çalışmalarına bugünden itibaren başlıyor. Kulüpten yapılan açıklamaya göre, Turuncu-Beyazlıların 2019-2020 sezonu hazırlık programı belirlendi. Adana’da bugün biraraya gelecek ve ilk antrenmanını Osman Yereşen Tesisleri’nde gerçekleştirecek Akdeniz ekibi, 10 Temmuz’da Bolu’da kampa girecek. Bolu’daki kamp dönemini 24 Temmuz’da tamamlayacak olan Adanaspor, 27 Temmuz’da yine bu kentte toplanarak 9 Ağustos’a kadar hazırlıklarını sürdürecek. Turuncu-Beyazlı ekip, yeni sezon hazırlıkları kapsamında 5 özel maç yapacağı aktarıldı.

BUMBA İLE YOLLAR AYRILDI

Adanaspor, Rumen sağ kanat oyuncusu Claudiu Bumba ile karşılıklı anlaşayarak yollarını ayırdı. Turuncu-Beyazlı ekip, 1 yıl daha sözleşmesi bulunan 25 yaşındaki Bumba ile yollarını ayırma kararı aldı. Sağ kanat oyuncusuyla karşılıklı anlaşarak sözleşmesini fesheden Adanaspor, Bumba’ya takıma hizmetlerinden ötürü teşekkür etti. Bumba geçen sezon 3 gol 5 asistle oynamıştı.

Bu arada Adanaspor’da teknik direktör konusunda şu ana kadar sessizlik sürüyor. Kulüp Başkanı Baypram Akgül, teknik direktör konusunda görüşmelerin devam ettiğini belirtti. Turuncu-Beyazlı ekipte sözleşmeleri biten futbolcularla yeniden masaya oturulup oturulmayacağına yeni gelen teknik direktörün vereceği rapor doğrultusunda karar verileceği bildirildi. (HABER: Yener EKİNCİ)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor