KAPLAN ELİBOŞ DÖNÜYOR: 2-1

STAD: Samsun Yeni 19 Mayıs Stadı

HAKEMLER: Adnan Deniz Kayatepe (**), Oğuz Kağan Çalışır (**), Bersan Duran (**)

YILPORT SAMSUNSPOR: Jakub Szumski (**), Alim Öztürk (**), Soner Gönül (**), Zeki Yavru (**), Osman Çelik (**), Yunus Emre Çift (**), Yusuf Emre Gültekin (**) (Dk.85 Polat Yaldır *), Celil Yüksel (**) (Dk.58 Cihan Kahraman **), Ali Kaan Güneren (**) (Dk.73 Moryke Fofana *), Gaetan Laura (***), Douglas Tanque (**) (Dk.58 Ahmet Sağat **)

ADANASPOR: Ahmet Kıvanç (**), Yiğithan Güveli (**), Yohan Roche (**), Emre Kaplan (**) (Dk.80 Hüseyin Öztürk*), Ferhat Katipoğlu (**), Hakan Yeşil (**), Mehmet Sefa Etöz (**), Pedro Nuno (**) (Dk.73 Ahmethan Köse *), Burak Çoban (**) (Dk.62 Lamin Jallow **), Samuel Tetteh (**) (Dk.80 Özcan Aydın *) , Aaron Leya Iseka (**)

GOLLER: Dk.11 Gaetan Laura, Dk.74 Cihan Kahraman  (Yılport Samsunspor), 90+8 Ahmethan Köse (Adanaspor)

SARI KARTLAR: Pedro Nuno, Mehmet Sefa Etöz, Lamin Jallow (Adanaspor), Gaetan Laura (Yılport Samsunspor)

 

Adanaspor’da son haftalardaki kötü gidiş, Yılport Samsunspor maçında da devam etti. Ev sahibi ekibin 2-0 kazandığı karşılaşmada maçın golleri 11.dakikada Gaetan Laura ve 74.dakikada Cihan Kahraman’dan geldi. Adanaspor bu mağlubiyetle 18 puanda kalırken, alttaki takımlarla puan farkıda giderek azaldı ve tehlike bölgesine iyice yaklaşmış oldu.

MAÇTAN DAKİKALAR

Maça hızlı başlayan taraf ev sahibi Samsunspor oldu ve 11.dakikada aradığı gole kavuştu.

Gelişen ev sahibi atağında Ali Kaan Güneren’in pasını çok iyi değerlendiren Gaetan Laura düzgün vuruşla topu Adanaspor filelerine göndererek durumu 1-0 yaptı.

Bu golden sonra her iki takımın mücadelesi orta saha şeklinde geçti ve birbirlerine üstünlük sağlayamayınca ilk yarıda 1-0 Samsunspor’un üstünlüğüyle sona erdi.

İkinci yarıya da Yılport Samsunspor daha atak ve istekli başlayan taraf oldu.

Samsunspor 58.dakikada iki oyuncu değişikliği birden yaptı. Celil Yüksel ve Douglas Tanque oyundan çıkarken, Cihan Kahraman ve Ahmet Sağat oyuna giren isimler oldu.

62.dakikada Adanaspor’da Burak Çoban oyundan çıkarken Lamin Jallow oyuna dahil oldu.

64.dakikada Lamin Jallow’un attığı gol VAR’dan döndü.

73.dakikada Samsunspor’da Ali Kaan Güneren oyundan çıkarken, Moryke Fofana oyuna girdi. Aynı dakikada Adanaspor’da da Pedro Nuno oyundan çıkarken Ahmethan Köse oyuna dahil oldu.

74.dakikada Samsunspor’un ikinci golü geldi. Ev sahibi ekip Cihan Kahraman’ın ayağından kazandığı golle durumu 2-0 yaptı.

80.dakikada Adanaspor’da Samuel Tetteh ve Emre Kaplan oyundan çıkarken, Hüseyin Öztürk ve Özcan Aydın oyuna girdiler.

84.dakikada Yılport Samsunspor’da Yusuf Emre Gültekin oyundan çıkarken Polat Yaldır oyuna dahil oldu.

Maçın uzatma dakikalarının 90+8.dakikasında Adanaspor Ahmethan Köse ile bir gol buldu ve durumu 2-1 yaptı.  Bu gol Adanaspor’a yetmedi ve maçta  Yılport Samsunspor’un 2-1 üstünlüğüyle sona erdi. (HABER: YENER EKİNCİ)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor