KAPLAN, EYÜPSPOR’U DÜŞÜNÜYOR

Adanaspor, 11 Eylül Pazar günü deplasmanda oynayacağı Eyüpspor maçının hazırlıklarına Teknik Direktör Mustafa Kaplan yönetiminde Çatalan Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla devam etti.

Antrenmanda futbolcuların oldukça istekli ve arzulu oldukları gözlendi. Teknik Direktör Mustafa Kaplan, antrenmanda futbolcularına Altay karşısında yaptıkları hataları anlattı. Adanaspor’un tecrübeli oyuncusu Youssef Ait Bennaser antrenman sonrası yaptığı açıklamada, “Altay karşısında ilk yarıda çok başarılı bir futbol oynadık. Geriye düştükten sonra oyunda dengeyi sağladık ve beraberliği yakaladık. İlk yarının uzatma dakikalarında mutlak iki golden yararlanamadık. Bu bize yakışmadı. Yakaladığımız pozisyonları mutlaka gole çevirmeliyiz. İkinci yarıda üstünlüğü rakibimize verdik. İlk yarıdaki performansımızdan hiçbir eser yoktu. Bu yarıda sahadan mağlubiyetle ayrılabilirdik. Bu maçtan çıkaracağımız çok dersler var. Maçtan sonra arkadaşlarla oturup konuştuk, nerede ne hata yaptık, neleri yaptık, neleri yapmadık onun sağlamasını yaptık. İnşallah bu hafta sonu oynayacağımız Eyüpspor maçında daha iyi bir performans sergileyerek oradan galibiyetle ayrılmak istiyor ve şanssızlığımızı kıracağımıza inanıyoruz” dedi.

Öte yandan Merkez Hakem Kurulu Video Yardımcı Hakemi (VAR) Mustafa Öğretmenoğlu, Çatalan Tesisleri’nde Adanasporlu fuftbolculara VAR eğitimi verdi. Öğretmenoğlu, futbolculara değişen kuralları ve oyun içindeki hakemin vermiş oluduğu kararlar hakkında bilgi verdi. (HABER: YENER EKİNCİ)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor