KAPLAN FARK YEDİ: 5-2

STAD: Spoint İnşaat Ümraniyespor

HAKEMLER: Fatih Tokail (**), Barış Çiçeksoyu (**), Mehmet Sıraç Akpınar (**)

CENTRAL HOSPİTAL ÜMRANİYESPOR: Cihan Topaloğlu (**), Oğuz Yıldırım (**), Glumac (**), Mustafa Eser (**), Furkan Apaydın (**), Hoti (**) (Dk.82 Kabilay Aktaş **), Soukou (**) (Dk.75 Barış Ekincier **), Serkan Göksu (**) (Dk.69 Mehmet Ail Büyüksayan **), Dokanovic (**) (Dk.82 Atalay Babacan **), Beny (***) (Dk.75 Bardhi **), Minchev (***)

ADANASPOR: Jankat Yılmaz (*), Isaac Donkor (*), Uğur Demirok (*), Fatih Kurucuk (*), Dabo (*), Turgay Gemicibaşı (*), Ferhat Katipoğlu (*) (Dk.84 Mehmet Feyzi Yıldırım ?), Fofana (*), Yepie Yepie (*) (Dk.61 Doğukan Emeksiz ), Ciss (*), Metehn Altunbaş (*) Dk.75 Innocent *)

GOLLER: Dk.13 Oğuz Yıldırım, Dk.18 ve 24 Beny, Dk.56 (P) ve 79 Minchev (Central Hospital Ümraniyespor), Dk.35 Fatih Kurucuk, Dk.90 Ciss (Adanaspor)

SARI KARTLAR: Turgay Gemicibaşı, Fatih Kurucuk, Innocent (Adanaspor)

 

Trendyol 1.Lig’in 6.haftasında Adanaspor, Central Hospital Ümraniyespor’a konuk oldu. Spoint İnşaat Ümraniyespor Stadyumu’nda oynanan karşılaşmayı ev sahibi ekip 5-2 kazanan takım oldu.

Maça çok kötü başlayan Turuncu-Beyazlılar, ilk 25 dakikada 3-0 yenik duruma düştü. 35.dakikada Fatih Kurucuk’un golüyle durumu 3-1’e getiren Adanaspor, soyunma odasına umutlu girdi.

İkinci yarıda da iyi başlayan taraf Ümraniyespor oldu. 56.dakikada penaltı kazanan ev sahibi Minchev’in golüyle durumu 4-1’e getirdi. 79.dakikada yine Minchev devreye girdi ve skoru 5-1 yaptı. Maçın son bölümünde Ciss ile bir gol daha bulan Adanaspor sahadan 5-2 mağlup ayrılarak kötü gidişine devam etti.

Karşılaşmanın gollerini ev sahibi Ümraniyespor adına 13.dakikada Oğuz Yılmaz, 18 ve 24.dakikalarda Beny ile 56.dakikada penaltıdan ve 79.dakikada Georgi Minchev’den geldi. Adanaspor’un golleri ise 35.dakikada Fatih Kurucuk ve 90.dakikada Amadou Ciss’den geldi. Turuncu-Beyazlılar bu mağlubiyetle 5 puanda kalarak 18.sıraya kadar geriledi. Adanaspor, ligin 7.haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Ahlatçı Çorum Futbol Kulübü’nü ağırlayacak. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor