Kaplan galibiyet istiyor

Adanaspor, bugün karşılaşacağı Giresunspor maçı hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı. Turuncu-Beyazlılarda tek düşünce ve parola galibiyet oldu.

Turuncu-Beyazlıların Teknik Direktör Engin İpekoğlu yönetiminde yaptığı son antrenmanda ısınma ve koordinasyon çalışması yapıldı. Daha sonra iki gruba ayrılan futbolcular kuvvet çalışması, dar alanda çift kale maç yaptılar. Milli takımdan dönen Muossa Bagayoko da takımla beraber çalışmalarda yerini aldı. Sakatlığı geçen Hakan Barış ise takımdan düz koşulara başladı. Antrenmanlarda futbolcuların oldukça hırslı ve istekli oldukları gözlendi. Futbolcular, “Bugün karşılaşacağımız Giresunspor bizim gibi zor günler geçiren bir ekip. Ama biz kendimizi düşünmeliyiz. Son haftalarda aldığımız başarısız sonuçlar ile kendimizi küme düşme potasının içerisinde bulduk. Buradan çıkmak da bizim elimizde, taraftarlarımızın da desteğiyle bu zor günleri hep birlikte atlatacağımıza inanıyoruz dediler.

Adanaspor’la çıktığı 4 maçı da kazanamayan Engin İpekoğlu, bu şanssızlığını Giresunspor maçıyla kırmak istediğini söyledi. İpekoğlu, karamsar olunmaması gerektiğini belirterek şöyle konuştu: “Puan anlamında baktığınızda çok karamsal olunacak tablo yok. Bu ligde her takım birbirini yenebilecek düzeyde. Önemli olan o günkü saha içerisindeki bireysel performans ve takım performansı. Play-off potasındaki takımla aramızda 8-9 puan var. Burada 3-4 maç kazanma serisi yakaladığınız zaman kendinizi bir anda başka hesaplar içerisinde bulabilirsiniz.” Başkan Bayram Akgül ile uzun bir toplantı gerçekleştirdiklerini ve lig arasında yapılması planlananları konuştuklarını belirten İpekoğlu, “Toplantının içeriği transferdi. Devre arasında, işlerimiz iyi gitse de muhtemelen en az 2-3 oyuncu transferi yapılacaktır. İşlerimiz kötü giderse de başkanımızın da söylediği gibi, ne kadar oyuncuya ihtiyacımız varsa, o mevkilere o kadar oyuncu alınacaktır.” ifadesini kullandı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor