KAPLAN GALİBİYET İSTİYOR

Adanaspor pandemiden sonra karşılaştığı kupada Alanyaspor’a 5-1, ligde ise Altay’a 4-1 ve Ümraniyespor’a da 1-0 mağlup olmuştu. Turuncu-Beyazlılar koronavirüs nedeniyle ertelenen Menemen Belediyespor’la bugün 5 Ocak Fatih Terim Stadı’nda saat 16.00’da karşılaşacak. Maçı Alper Çetin yönetecek, yardımcılıklarını ise Cemal Alpay, Ali Tuna yaparken dördüncü hakem ise Şahin Berker olacak.

Adanaspor Teknik Direktörü Yunus Murut Ceylan, “Pandemiden sonra oynadığımız 3 maçı da kaybettik. Futbolcularımız yavaş yavaş kendilerini toparlıyorlar. Bugün oynayacağımız Menemen Belediyespor maçında son üç maçtaki hataları tekrarlamayıp üzerimizdeki kara bulutları dağıtmak ve tekrar yukarıya doğru çıkmak istiyoruz” dedi.

Ligde 11 maçta topladığı 12 puanla 16.sırada bulunan Adanaspor, son 3 maçını kaybetti. Son 4 lig maçında 3 beraberlik ve 1 yenilgi alan Menemen Belediyespor ise 14 müsabakada topladığı 15 puan ve averajla 12.sırada bulunuyor. Adanaspor’da kırmızı kart cezalısı Uğurcan Yazgılı, Menemenspor’da ise sarı kart cezalısı Rıdvan Koçak bugün forma giyemeyecek. 5 Ocak Fatih Terim Stadı’nda saat 16.00’da başlayacak maç TRT Spor’dan naklen izlenebilecek. (HABER: UĞUR BAŞARAN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor