KAPLAN HIRS KÜPÜ

Adanaspor, 17 Mart Pazar günü saat 16.00’da kendi saha ve seyircisi önünde karşılaşacağı Ümraniyespor hazırlıklarını Teknik Direktör Mustafa Kemal Kılıç yönetiminde yaptığı antrenmanla devam etti.

Turuncu-Beyazlı futbolcuların antrenmanda oldukça hırslı oldukları gözlendi. İki haftada alınan 4 puan futbolcular üzerindeki baskıyı da azalttığı görülen antrenmanda oldukça keyifli oldukları ve hocalarının verdiği taktikleri en iyi şekilde yaptıkları görüldü. Adanaspor, şu an 27 puanla 15.sırada bulunuyor. Rakibi Ümraniyespor geçen hafta deplasmanda Manisa Futbol Kulübü’ne 3-2 yenilerek 30 puanda kaldı. Bu durumda bu haftaki maç Adanapor için çok değerli bir duruma geldi. İlk yarıdaki maçı Adana’da 1-0 kazanan Turuncu-Beyazlılar, orada da rakibini yenerek ikili averajını korumak ve rakibini yakalamak istiyor.

Teknik Direktör Mustafa Kemal Kılıç antrenman sonrası yaptığı açıklamada, “Şu anda takımda moraller çok yerinde. Başkanımız Bayram Akgül de CHP Seyhan Belediye Başkan Adayı Oya Tekin ile hafta içerisinde antrenman sahasına gelerek bizlere büyük moral verdiler. Önümüzde 8 hafta kaldı. Zor bir fikstür bizi bekliyor. Ama şu andaki moral ve motivasyonla bu zorluğun üstesinden geleceğimize inanıyorum. İki haftada alınan 4 puanla da futbolcularımın kendilerine olan güvenleri yerine geldi. Şimdi önümüzde Ümraniyespor maçı var. Rakibimiz geçen hafta yenilince 30 puanda kaldı ve aramızda üç puan kaldı. Bu hafta Ümraniyespor’u deplasmanda yenerek hem puanları eşitlemek istiyoruz, hem de yakaladığımız ikili averajı daha da pekiştirmek istiyoruz. Önümüzde dört günlük bir çalışma zamanımız daha var. Bu dört günü de en iyi şekilde değerlendirerek Cumartesi günü İstanbul’a gideceğiz. İnşallah Pazar günü de alacağımız üç puanla Adana’ya mutlu döneriz” diye konuştu. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor