Kaplan için hayati maçı

Adanaspor, geçen hafta kendi sahasında Balıkesirspor karşısında ilk yarıda 1-0 yenik düşmesine rağmen ikinci yarıdaki müthiş oyunuyla 1-1 berabere kalarak 2 puan kaybetmişti. Bugün kendisi gibi gibi düşme potasında bulunan 22 puanlı Boluspor maçı hayati önem taşıyor.

Turuncu-Beyazlı ekip, Adana’daki çalışmalarını tamamlayıp tüm Bolu’ya giderek maç saatini beklemeye başladı. Antrenmanlarda oldukça hırslı gözüken futbolcular, “Artık silkinme zamanı kendi. Balıkesirspor maçının ikinci yarısındaki oyunumuzu Boluspor karşısında da oynarsak oradan galibiyetle ayrılacağımıza inanıyoruz. Takımı buraya biz düşürdük, burdan çıkarmak da bize düşüyor. Bunun bilincinde olarak Boluspor karşısına çıkacağız. İnşallah şans da yanımızda olur ve oradan 3 puanla döneriz” dediler.

Teknik Direktör Coşkun Demirbakan ise, “Takımın başında çıktığım ilk maçta iki farklı takım gördüm. Futbolcular ilk yarıda başka bir takım, ikinci yarıda ise bambaşka bir takım görüntüsü verdiler. Yaptığımız antrenmanlarda futbolcularla bire bir görüşerek bu durumdan nasıl çıkacağımızı konuştuk. Bunun değerlendirmesini yaparak Boluspor karşısına çıkacağız. Ben bugün futbolcularımdan çok ümitliyim. Balıkesirspor maçının ikinci yarısındaki görüntü beni çok umutlandırdı ve bu umudumun da bugün boşa çıkmadığını göreceğime inanıyorum” diye konuştu. (HABER: Uğur BAŞARAN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor