KAPLAN, İLK SINAVINDA

Adanaspor, 6 Şubat depreminden sonra ligden çekilmiş, tam 6 ay sonra tekrar sahalara çıkıyor. Turuncu-Beyazlılar, bugün saat 21.00’de Boluspor ile deplasmanda oynuyor. Maçı Oğuzhan Çakır yönetirken, yardımcılıklarını Oğuz Kağan Çalışır ve Ali Uğurtan Demirtaş yapacak. Yunus Dursun da dördüncü hakem olarak görev alacak.

Adanaspor’da bir yandan lig heyecanı yaşanırken, bir yandan da transfer çalışmaları hızla sürüyor. Turuncu-Beyazlılar, bu hafta içerisinde Fatih Kurucuk, Joseph William Champness ve Mehmet Feyzi Yıldırım’ı kadrosuna katmıştı. Adanaspor, dün de orta saha oyuncusu Harun Alpsoy’u kadrosuna kattı. Kulüpten yapılan açıklamada, “Kulübümüz, son olarak İsviçre Ligi takımlarından FC Schaffhausen formasını giyen 26 yaşındaki orta saha oyuncusu Harun Alpsoy ile 2 yıllık anlaşma sağlamıştır. Camiamıza hayırlı olmasını dileriz” ifadeleri kullanıldı. Geçmişte Antalyaspor, Altay ve Bodrumspor formaları giyen ve geçtiğimiz Ocak ayında İsviçre’nin Schaffhausen takımına transfer olan Harun Alpsoy, 7 aylık aranın ardından Türkiye’ye geri döndü.

Geçen Cumartesi gününden itibaren çalışmalarını Bolu’da sürdüren Adanaspor’da tüm hazırlıklar tamamlanarak maç saatini beklemeye başladılar. Son antrenman sonrasında açıklama yapan Teknik Direktör Özhan Pulat, “Hemen hemen bir haftadır burdayız, futbolcularımı Adana sıcağından kaçırıp Bolu’ya getirdik, futbolcularım buranın havasına alıştılar. Bir de yeni transferler de gelerek takımla birlikte çalışmalara katıldılar. Oynayıp oynamayacaklarına bugün yapacağımız taktik antrenmanından sonra karar vereceğiz. İnşallah buradan puan veya puanlarla Adana’ya döneriz” dedi. (HABER: CANSU ERSOY)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor