Kaplan ilk sınavını başarıyla verdi: 2-1

Yeni sezon kamp hazırlıklarını Bolu Abant’ta sürdüren Adanaspor, ilk hazırlık maçında Spor Toto 2.Lig ekibi Bakspor’u 2-1 mağlup etti.

Turuncu-beyazlı takım karşılaşmaya Goran, Sedar, Evren, İhsan, Enes, Serhat, Boubacar Diallo, Anıl, Dino Peter, Douglas Owori ve Eren 11’i ile çıktı.

Teknik Direktör Eyüp Arın ikinci yarı oyuna Özer, Özkan, Marvin, Bagayoko, Mert, Şahin, Cafer ve İbrahim’e forma şansı verdi.

Goller: 35’ ve 49’ Peter (Adanaspor) 73’ Hazarhan (BAKspor)

Adanaspor, dün sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla 2.etabı tamamladı. Turuncu-beyazlı ekip, 2 gün izine ayrılacak ve 27 Temmuz cumartesi günü 3.etap kamp çalışmalarına Bolu Termal Hotel’de start verecek.

Adanaspor Teknik Direktör Eyüp Arın, “İlk hazırlık maçı olmasına rağmen futbolcularımın göstermiş olduğu performanstan dolayı mutluyum. Bu maçta her iki yarıda da tüm futbolcularımın çoğunu görme fırsatı buldum. Maçta ilk yarı iyi oynadık ve soyunma odasına 1-0 önde girdik. İkinci yarıya da baskılı başladık ve 49.dakikada skoru 2-0’a getirdik. Bu dakikadan sonra futbolcular skoru korumaya gidince 73.dakikada rakibimizin golüne engel olamadık ve skor 2-1 oldu. Ben yine de her iki yarıda oynanan oyundan ve futbolcularımın gösterdiği mücadeleden dolayı ilerisi için çok umutluyum” dedi. (HABER: Sefa AKIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor