KAPLAN KADROSUNU GÜÇLENDİRDİ

Adanaspor, kendi saha ve seyircisi önünde karşılaştığı Şanlıurfaspor karşısında uzatma dakikalarında yediği golden sonra 2-1 sahadan yenil ayrıldı. Teknik Direktör Özhan Pulat’ın açıklamalarından sonra yönetim transferde düğmeye bastı. Turuncu-Beyazlılar, dün yaptıkları dört transferle kadrosunu güçlendirdi.

Check Oumar Diakite, Abdoulaye Dabo, Samuel Yepie Yepie ve Jordan Lukaku’yu kadrolarına kattıkları açıklandı. Kulüpten yapılan açıklamada, “Son olarak Yunanistan Süper Lig takımlarından Olimpiakos Pire formasını giyen 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Abdoulaye Dabo ile 3 yıllık anlaşma sağlandı. Fransa 2.Lig takımlarından Le Havre ile lig şampiyonluğu yaşamış, Paris FC formasını giyen 20 yaşındaki merkez orta saha oyuncusu Check Oumar Diakite ile 3 yıllık anlaşma sağlandığı, yine Fransa 1.Ligi takımlarından FC Nantes forması giyen 20 yaşındaki kanat oyuncusu Samuel Yepie Yepie ile 3 yıllık anlaşma ve son olarak İspanya Ligi takımlarından SD Ponferradina’da forma giyen Belçika Milli takım oyuncusu 29 yaşındaik sol bek Jordan Lukaki ile de 2 yıllık anlaşma sağlanmıştır. Tüm futbolcularımız camiamıza hayırlı olsun” denildi.

Bu tranfserlerden en çok dikkat çekeni ise dünyaca ünlü futbolcu Romelu Lukaku’nun kardeşi Jordan Lukaku oldu. Futbola Lierse ve Anderlecht altyapılarında başlayan Lukaku, Oostende, Lazio, Antwerp, Vicenza ve Ponferradina takımlarında forma giydi. Belçikalı futobclu geçtiğimiz Şubat ayından bu yana boşta bulunuyordu. (CANSU ERSOY)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor