KAPLAN KAZANMAYA ALIŞTI: 0-1

STAD: Spor Toto Akhisar

HAKEMLER: Mustafa Kürşad Filiz (**), Nurettin Dinçer Demir (**), Murat Tuğberk Curbay (**)

AKHİSAR BELEDİYESPOR: Halil Yeral (**), Semih Görer (**), Berat Onur Pınar (**), Göksu Mutlu (**), Doğukan Nelik (**), Bora Yılmaz (**) (Dk.79 Turhan Kaya ?), Çekdar Orhan (**) (Dk.79 Gökmen Aydoğdu ), Onurcan Güler (**), Yavuz Serkan Özbakan  (**) (Dk.87 Halil İbrahim Karavuş ?), Kadir Keleş (**), Mert Efe Çölbeyi (**) (Dk.84 Oğuzcan Kesgin ?)

ADANASPOR: Goran Karacic (***), Evren Korkmaz (***), Furkan Şeker (***), Hakan Çinemre (***), Hıfsullah İsmail Erdoğan (***), Ömer Çiçek (***), Eren Keleş (**) (Dk.71 Adolphe Belem ), Atalay Babacan  (**) (Dk.46 Ognjen Ozegovic **), Celil Yüksel (***), Uğurcan Yazgılı (**) (Dk.67 Umut Sözen ), Ergin Keleş  (**) (Dk.67 Berkan Fırat *)

GOLLER: Dk.75 Hakan Çinemre (Adanaspor)

SARI KARTLAR: Göksu Mutlu, Yavuz Serkan Özbakan (Akhisar Belediyespor, Hakan Çinemre, İsmail Erdoğan (Adanaspor)

Adanaspor kötü gidişine Ankaraspor karşısında aldığı galibiyetle son vermişti. Dün de Akhisar Belediyespor karşısında zorlanmasına rağmen yine ikinci yarıdaki değişikliklerle sonuca gitti. 75.dakikada Celil Yüksel’in kullandığı kornerde çok iyi yükselen Hakan Çinemre, Ankaraspor karşısında olduğu gibi Akhisar Belediyespor karşısında da kafa golüyle takımını galibiyete taşıyan golü kaydetti. Adanaspor bu sonuçla puanını 21’e yükselterek 11.sıraya yükseldi Bu müsabakayla TFF 1.Lig’de 2021-2021 sezonunun ilk devresi tamamlanmış oldu.

MAÇTAN DAKİKALAR

Akhisar Belediyespor-Adanaspor maçının ilk yarısı orta saha şeklinde geçti. Her iki takım birbirini tartarak oyuna başladı.

41.dakikada Adanaspor’dan Hakan Çinemre sarı kart gördü. Bu dakikadan sonra her iki ekibin çabası sonucu değiştirmeye yetmedi ve soyunma odasına 0-0 beraberlikle gidildi.

Adanaspor ikinci yarıya oyuncu değişikliğiyle başladı. 46.dakikada Atalay Babacan’ın yerine Ognjen Ozegovic’i alarak başladı. Sanki Ankaraspor maçının tekrarı gibi.

Adanaspor Teknik Direktörü Yunus Murat Ceylan 67.dakikada iki oyuncu değişikliği yaparak oyuna müdahale etmeye çalıştı. Uğurcan Yazgılı’nın yerine Umut Sözen, Ergin Keleş’in yerine de Berkan Fırat’ı oyuna dahil etti.

Akhisar Belediyespor’dan Göksu Mutlu 68.dakikada sarı kart gördü.

Turuncu-Beyazlılar 71.dakikada dördüncü oyuncu değişikliğini Eren Keleş’in yerine Adolphe Belem’i alarak yaptı.

73.dakikada Akhisar Belediyespor’dan Yavuz Serkan Özbakan sarı kart gördü.

75.dakikada Adanaspor’un gol geldi. Celil Yüksel’in ortasını çok iyi değerlendiren kaptan Hakan Çinemre takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti.

Akhisar Beledyiespor 79.dakikada iki oyuncu değişikliği birden yaptı.  Çekdar Orhan’ın yerine Gökmen Aydoğdu, Bora Yılmaz’ın yerine de Turhan Kaya oyuna dahil edildi.

80.dakikada takamının golünü kaydeden kaptan Hakan Çinemre sakatlanarak yerini Isaac Donkor’a bıraktı.

84.dakikada Akhisarspor’da Mert Efe Çölbeyi çıkarken yerine Oğuzcan Kesgin oyuna dahil oldu.

Bu dakikadan sonra Akhisar Belediyespor Adanaspor’u zorlasa da istediği golü bulamadı ve maç ta Hakan Çinemre’nin attığı tek golle 1-0 sona eridi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor