Kaplan, Keçiören’i ağırlıyor

Adanaspor, TFF 1.Lig’in 28.Haftasında pazar günü saat 16.30’da sahasında Keçiörengücü ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.

Osman Yereşen Tesisleri’nde, Teknik Direktör Coşkun Demribakan yönetiminde gerçekleşen antrenman  koşu, ısınma ve çabukluk hareketleri ile başladı. Antrenmanın ana bölümünde pas ve şut çalışması yapan turuncu-beyazlı ekip dar alanda yaptığı çift kale maçlarla günü tamamladı Antrenmanda futbolcuların oldukça moralsiz oldukları gözlenirken, teknik heyet de futbolcularla bire bir konuşarak takımı Keçiörengücü maçına hazırlamaya çalışıyorlar.

Teknik Direktör Coşkun Demirbakan yaptığı açıklamada, “İlk önce kendi sahamızda oynadığımız Balıkesirspor maçında ilk yarıda kötü oyunumuz ikinci yarıda düzelterek mağlup durumdan beraberliği kurtardık. Daha sonra deplasmanda karşılaştığımız Boluspor karşısında ise istediğimiz oyunu oynayamadık ve sahadan mağlup ayrıldık. İki maça da kazanma arzusuyla çıkmıştık, olmadı. Takımın başında çıktığım üç maçı da kazanabilirdik, ama biraz da hakem hataları biraz da bizim hatamızla olmadı. Oynadığımız son üç maçta hakem hataları bizim aleyhimize oldu, inşallah bundan sonra bu hatalar olmaz ve biz de istediğimiz oyunu sahaya yansıtarak galip gelmek istiyoruz. Bu maçta futbolcularıma oldukça çok güveniyorum. Artık bu maçın geri dönüşü yok ve bunu futbolcularıma aşılamaya çalıştım inşallah başarılı olmuşumdur” dedi. (HABER: Uğur BAŞARAN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor