Kaplan komada: 2-1

Adanaspor, mutlak galibiyet için gittiği Boluspor karşısında son 10 dakikaya 1-0 önde girdiği karşılaşmada 82 ve 86.dakikalarda yediği gollerle sahadan 2-1 ayrılarak kümede kalma şansını iyice zora soktu.

Bolu Atatürk Stadyumu’nda oynanan mücadelede oyuna iyi başlayan taraf Adanapor oldu. Turuncu-Beyazlı ekip, 15.dakikada Etame’nin ayağından galibiyet golünü buldu Bu gole Boluspor 82.dakikada İsmail Konuk ve 86.dakikada Gökhan Sazdağı ile karşılık verdi.  7 maçtır galibiyet yüzü görmeyen Adanapor bu mağlubiyetle 19 puanla 17.sırada yer aldı. Turuncu-Beyazlı ekip bu hafta kendi sahasında Keçiörengücü ile karşılaşacak.

MAÇTAN DAKİKALAR

15.dakikada gelişen Adanapor atağında Eze’nin ara pasında topla buluşan Mbilla, kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçirdi.

23.dakikada Gökhan sol taraftan güzel hareketlerde girdi, kaleye vurdu, kaleciden dönen topa Kidric vurdu, top savunmadan döndü.

30.dakikada ev sahibi ekip gole çok yaklaştı. Halilovic’in ceza sahası alanının dışından vurtuğu şert sutu kaleci İrfan Can Eğribayat kornere çıkarmayı başardı.

İlk yarıda başka gol olmayınca soyunma odasına Adanaspor 1-0 önde girdi.

51.dakikada Ahmet Dereli sol taraftan Eren’in ortasına boş pozisyonda kötü bir kafa vuruşu yapınca Adanapor 2.golü kaçırdı.

63.dakikada Haliloviç çapraz pozisyonda kötü vurdu, savunmaya çarpan top kornere gitti.

73.dakikada Gökhan, Kidric’e indirdi, Kidric’in vuruşunda top üstten auta gitti.

77.dakikada Ahmet’in pasına Eze vuramayınca Adanapor %100’lük golü kaçırdı.

82.dakikada Boluspor aradığı gole kavuştu. Bu dakikada gelişen ev sahibi atağında ceza sahası içine gönderilen ortada Kidric’ni aşırttığı meşin yuvarlak İsmail’in önünde kaldı. İsmail Konuk oluşan karambolde topu filelerle buluşturdu ve durumu 1-1’e getirdi.

86.dakikada ev sahibi ekip 2-1 öne geçti. Melih Okutan’ın pasında ceza sahası içinde topla buluşan Gökhan Sazdağı, düzgün bir vuruşlu takımını öne geçiren isim oldu.

Bu dakikadan sonra Adanapor’un beraberlik çabası soncu değiştirmeye yetmedi ve maçta ev sahibi ekibin 2-1 üstünlüğüyle sona erdi.

STAD: Bolu Atatürk

HAKEMLER: Koray Gençerler (**), Mustafa Savuranlar (**), Bilal Gölen (**)

BOLUSPOR: Masquera (**), İsmail (**), Cuma (**), Melih (**7, Mustafa Eskihellaç (**) (Dk.65 Bilal ), Gökhan (**), Sethi (**), Fetih (**), Haliloviç (**) (Dk.71 Kubilay ), Kidric (**), Dk.89 Emre ?), Mustafa Durak (**)

ADANASPOR: İrfan Can (*), Hakan Barış (*), Dk.76 Diop ?), Ahmet (*), Celil (*), Evren (*), Uğurcan (*), Mbilla (**) (Dk.49 Eren ), Hakan Çinemre (*), Özkan (*), Samican (*) (Dk.84 Bagayoko ?), Eze (*)

GOLLER: Dk.15 Mbilla (Adanaspor), Dk.82 İsmail, Dk.86 Gökhan (Boluspor)

SARI KARTLAR: Evren, Uğurcan, Celil, Eren (Adanaspor), Mustafa Eskihellaç, Fetih (Boluspor)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor