KAPLAN KÜMEDE KALMA HEDEFİNE ODAKLANDI

28 puanla 14.sırada bulunan Adanaspor’da teknik heyet ve futbolcular, sezonu küme düşme hattından uzakta tamamlamayı hedefliyor. Boluspor-Adanaspor maçı Pazar günü saat 13.30’da oynanacak. Maçın hakemi Onur Öztütoprak olurken, yardımcıları Serdar Diyadin ile Burak Cansız oldu. Özer Özden de dördüncü hakem olarak görevlendirildi.

Geçen sezon bitime 3 hafta kala bir alt lige düşmesi kesinleşen, ancak yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle küme düşmenin kaldırılması sonrası TFF 1.Lig’de mücadele etmeyi sürdüren Turuncu-Beyazlılar, bu sezon 27 maçta 28 puan topladı. Ligde 14.sırada bulunan Adanaspor’da, geçen sezon yaşadığı sıkıntıya düşmemek için takımı tehlikeli bölgeden uzaklaştıracak galibiyetler alma hedefleniyor.

Adanaspor Teknik Sorumlusu Eyüp Arın, Beypiliç Boluspor maçı hazırlıklarını yoğun bir şekilde sürdürdüklerini söyleyerek, “İkinci  yarının başındaki avantajımızı tekrar yakalamak istiyoruz. Çünkü düşme potasıyla ara tamamen kapandı. O doğrultuda Beypiliç Boluspor maçı hazırlıklarımızı devam ettiriyoruz. İkinci devre bir maç kazanmışız. İkinci yarının başında rahat bir takımken, şu anad korkuyu yaşamaya başladık. Aşağıdakilerle aramızda 3 puan fark kaldı. Ne kadar avantajlı durumda olsak dahi maç kazanamazsan o avantajın ihçbir önemi kalmıyor. Bunun için de en önemli maç, en yakın maç. Boluspor maçına bu doğrultuda çalışıyoruz. Küme düşme endişesi yaşamıyoruz ve bunu hiç düşünmek istemiyoruz. Eğer kazanamazsak da o sıkıntı var tabii. Biz bu barajı geçip rahat bir nefes alacağımızı düşünüyoruz” diye konuştu. (HABER: EMRAH TUNÇ)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor