KAPLAN LİGE DÖNDÜ

Adanaspor’da Salı günü oynanan ve iki kez yenik duruma düştüğü müsabakadan penaltı atışlarıyla Sakaryaspor’u elemişti. Turuncu-Beyazlılarda 5.tura çıkmanın sevinci yaşanırken, bir yandan da 30 Kasım 2020 Pazartesi günü karşılaşacağı Boluspor maçına kilitlendi.

Sakaryaspor maçının ardından kupada tur atlamanın sevincini Adanasporlu futbolcular büyük bir sevinç yaşadılar. Turuncu-Beayzlı futbolcular, “Maç bekeldiğimizden daha zor geçti. İki kez yenik duruma düşmemize rağmen uzatma dakikalarında yakaladığımız beraberlikten sonra penaltı atıylarıyla da olsa rakibimizi eledik. Bunun için çok mutluyuz, bu galibiyeti taraftarlarımıza hediye ediyoruz” dediler.

Sakaryaspor karşısında oynamayan futbolcularına şans veren Teknik Direktör Yunus Murat Ceylan da, “Gerçekten zevkli ve çekişmeli bir maç oldu. Futbolcularımı son saniyeye kadar maçı bırakmadıkları ve mücadeleden vazgeçmedikleri için kutluyorum. Şimdi önümüzde daha zorlu geçeceğine inandığım Boluspor maçı var. Rakibimizin durumu çok kötü bize karşı daha hırslı çıkacaklar. Biz de kupada tur atlamanın sevinciyle daha iyi konsantre olacağız. Koronavirüs testi pozitif çıkan futbolcuların tedavileri devam ediyor. Elimizdeki futbolcularla en iyi şekilde hazırlanıp maç gününe kadar hazır  duruma gelmek istiyoruz” dedi. Adanaspor-Beypiliç Boluspor maçının hakemleri Mert Güzenge orta hakem, Oğuz Kağan Çalışır, Mehmet Emin Tuğral yardımcılıklarını yaparken, Alper Akarsu da dördüncü hakem olarak görev yapacak. (HABER: UĞUR BAŞARAN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor