Kaplan milli araya bir puanla girdi

Adanaspor, milli aradan önceki son maçında mutlak puan parolasıyla gittiği Ankara deplasmanında Osmanlıspor karşısında 2 kez yenik duruma düşmesine rağmen inadı ve formda golcüsü Emeka Eze’nin golüyle 1 puanı kaptı: 2-2.

Turuncu-Beyazlı ekip, 45 dakikada Özkan Taşmerun’un kırmız kart görmesiyle  10 kişi oynadığı maçta güçlü rakibi karşısında oyun disiplininden kopmadı. Yeni transferlerden Emeka Eze de bu hafta da gol atarak takımının kurtarıcısı olmaya devam etti.  Adanaspor bu beraberlikle puanını 4’e çıkartırken, milli aradan sonra oynanacak Adana Demirspor derbisine moralli hazırlanacak.  Adanaspor bu yıl çok farklı… Çok gol atıyor, çok da gol yiyor… Sahasında Eskişehir’i 3-2 yendikten sonra Ankara’da Osmanlı deplasmanına giden Turuncu-Beyazlı ekip, 45 dakika eksik oynamasına durumu 2-2 getirirken de çok kolay gol yediğini gözler önüne serdi.

Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş maç sonrası yaptığı açıklamada, “İki devreli müsabaka yine. Yine geriye düştüğümüz bir müsabaka ama bu sefer çok erken bir süreçte eksik kaldık.

İlk devresi hiç bize yakışmayan bir mücadele oldu. Geldiğimiz bu süreçte ilk devrede isteklerimizin hiçbiri olmadı. Tabii ki, birçok nedenleri var. Oyuncularımın bazılarının henüz hazır olmaması da en büyük nedenlerden. Maalesef takıma sonradan katılmalar, kampta bireysel anlamda iyi çalışmamaları bazen böyle eksikliklere neden oluyor. Birinci yarıyı hem sayısal bazda hem oyunsal anlamda eksik oynadık. İkinci devre yapmamız gerekenleri yaptık tüm riskleri aldık. İki santrafora döndük. Orta sahayı üçledik ve iki kuvvetli santraforumuzla maçı değiştirmeye çalıştık. Bunda başarılı olduk. 2-2’den sonra bulduğumuz pozisyonları gole çevirebilseydik belki maçı kazanacaktık. Osmanlıspor takımında da son derece başarılı oyuncular var. Bireysel anlamda da 4-5 tane kreatif oyuncu mevcut. Zor bir müsabakaydı ama zorluğu bizim sayısal eksikliğimiz ve ilk devredeki yapamadıklarımızdandı. Neticede buraya kadar bizi desteklemeye gelen taraftarlarımızın yüzünü eğmedik. Onlara mağlubiyet yüzü göstermeden birazcık da olsa ödüllendirmeye çalıştık. Elbette kazanmayı çok isterdik” ifadelerini kullandı. 

KAPLAN, ÖZGÜR ÖZDEMİR’LE ANLAŞTI

Öte yandan Adanaspor, transfer hattına takviye yaptı. Adanaspor Alman ekibi 1.FC Kaiserslautern forması giyen stoper Özgür Özdemir’le anlaşma sağladı. 1995 doğumlu savunmacı geçen sezon 3 maçta görev aldı. (HABER: Sefa AKIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor