KAPLAN MUHTEŞEM BAŞLADI

Adanaspor, Cumartesi günü karşılaştığı ligin genç ve  dinamik takımlarından Altınordu karşısında çok iyi futbol oynayarak 5-2 gibi farklı bir skorla kazanarak milli aradan sonra muhteşem dönüş yaptı.

Teknik Direktör Yunus Murat Ceylan’ın her seferinde ifade ettiği gibi milli arayı en iyi şekilde değerlendirip ilk maça öyle çıkacağız sözleri gerçek oldu. Transferin son günlerinde takıma katılan ve milli arada takımla iyi bir uyum ortamı yaşayan yeni transferlerin takıma ne kadar katkı yaptıkları da Altınordu karşısında oynanan futbol ve atılan gollerle bunu kanıtladı. Maçın ardından açıklama yapan Semih Özü, aldıkları galibiyeti taraftarlarına armağan ettiklerini kaydetti. Özü, “Güzel bir skor aldık. Geçen haftalardaki gol anlamında eleştirilerin herhalde cevabını vermiş olduk. Gol bölgelerinde etkili bir takımız, oyuncularımızın form tutması bir süreçti, bu süreci atlatıyoruz. Bizim istediklerimizi yapabilecek bir takıma karşı oynamamız şans oldu. Oyuncularımıza teşekkür ediyorum. Bu skor Adanaspor taraftarına armağan olsun. Giresunspor bizim için çok zorlu bir rakip. İnşallah o maçtan da alnımızın hakkıyla çıkarız” diye konuştu.

HAZIRLIKLAR BAŞLADI

Adanaspor Çarşamba günü oynayacağı Giresunspor maçının hazırlıklarına ara vermeden devam etti. Teknik Direktör Yunus Murat Ceylan yönetiminde kendi tesislerinde yaptığı antrenmanla başladı. Yunus Murat Ceylan, takımla kısa bir toplantı yaptı. Toplantıdan sonra futbolcular iki gruba ayrılarak  çalışmalara devam etti. Turuncu-Beyazlılar’ın Giresunspor maçı hazırlıklarına bugün de yapacağı idmanla devam edecek. (HABER: UĞUR BAŞARAN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor