Kaplan puansız döndü: 1-0

Adanaspor, mutlak puan ve puanlar için gittiği Balıkesir’de ilk yarıda yediği gole mani olamadı ve sahadan 1-0 yenik ayrıldı.

Oyunun büyük bölümünde ev sahibi ekip daha atak gözüktü. Adanaspor, defansını güvene alıp, kontraataklarla gol aramaya çalışsa da bunda başarılı olamadı. Ev sahibi ekip ilk yarının 38.dakikasında Mahatma Osumanu Otoo ayağından kazandığı golle ilk yarıyı 1-0 önde kapadı.

Adanaspor ikinci yarıya daha istekli ve arzulu başladı. Sağlı sollu ataklarla Balıkesir Baltok kalesini ablukaya aldı. 59.dakikada Adanaspor, mutlak bir golden oldu. Gelişen atakta Veli’nin kafayla gönderdiği top direkten döndü.

Adanaspor’da 64.dakikada Doğanay’ın yerine Ahmet Dereli oyuna girdi.

69.dakikada gelişen Adanaspor atağında Ahmet Dereli’nin inderdiği topa Rodrigo sert vurdu, top az farkla auta gitti.

72.dakikada Balıkesir Baltokspor’da Foxi Kéthévoama’nın yerine Furkan’ı oyuna dahil oldu.

Adanaspor’da 76.dakikada Bumba’nın yerine Eren Keleş oyuna girdi.

81.dakikada Adanapor son oyuncu değişikliğini Furkan’ın yerine Kone’yi alarak yaptı.

Maçın son dakikalarında Adanaspor ataklarına sıklaştırsa da beklediği beraberlik golünü bulamadı ve sahadan 1-0 ayrıldı. Turuncu-Beyazlı ekip bu mağlubiyetle 30 puanda kalarak aşağıdakilerle puan farkını açamadı ve hala korkulu rüyalar görmeye devam ediyor.

STAD:  Balıkesir Atatürk

HAKEMLER: Mustafa Kürşad Filiz xxx, Özgür Ertem xx, Ali Tuna xx
BALIKESİRSPOR BALTOK: Vukovic xx, Okan Alkan xx, Cüneyt xx, Glumac xx, Doğa İşeri xx, Muhammed x, Cumali xx, Ketheovama xx (Furkan dk. 72 x), Sedat xx, Mahatma Otoo xx, Beleck xx
ADANASPOR: İrfan xx, Veli xx, Hakan xx, Robert Feczesin xx, Onur Akbay xx, Rodrigo Longo Freıtas xx, Vasile xx (Eren Keleş dk. 76 x), Furkan Öçal xx (Famoussa Kone dk. 81 ?), Doğanay xx (Ahmet Dereli dk. 64 x), Özkan Taştemur xx, Gökhan Sazdağı
GOL: Mahatma Otoo (dk. 37) (Balıkesirspor Baltok)
SARI KARTLAR: Doğanay Kılıç, Gökhan Sazdağ, Hakan Barış (Adanaspor)

(HABER: Mehmet KOL)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor