KAPLAN PUANSIZ DÖNDÜ: 1-0

STAD: Ankara Aktepe Stadı

HAKEMLER: Yiğit Arslan (**), Cemal Alpay (**), Mehmet Şengül (**)

ANKARA KEÇİÖRENGÜCÜ: Metin Uçar (***), Abdulkadir Korkut (**) (Dk.87 Ogün Bayrak ?), Fatih Selimhan Solmaz (**), Soner Gönül (**), Mert Kula (**), Süleyman Olgun (**), İrfan Akgün (**) (Dk.46 Kamal Issah **), Uğur Utlu (**) (Dk.67 Burak Aydın **), Barış Alper Yılmaz (**) (Dk.67 Boubacar Dialiba Diabang ), Cem Ekinci  (**) (Dk.75 Melik Derin ), Emeka Friday Eze (**)

ADANASPOR: Goran Karacic (**), Isaac Opoku Donkor (**), Evren Korkmaz (*), Canberk Dilaver (**), Hıfsullah İsmail Erdoğan (**), Ömer Çiçek (*) (Dk.55 Atalay Babacan ), Celil Yüksel (*) (Dk.77 Hüseyin Çolak ), Furkan Şeker  (*) (Dk.54 Umut Sözen *), Uğurcan Yazgılı (*), Ahmethan Köse (*) (Dk.64 Serdar Özkan ), Ognjen Ozegovic (*)

GOLLER: Dk.41 Süleyman Olgun (Ankara Keçiörengücü)

SARI KARTLAR: Abdulkadir Korkut, Burak Aydın (Ankara Keçiörengücü), Ahmethan Köse, Celil Yüksel, Serdar Özkan, Evren Korkmaz (Adanaspor)

Adanaspor mutlak puan için gittiği Ankara’da Keçiörengücü karşısında iyi mücadele etmesine rağmen ilk yarıda penaltıdan yediği golle 1-0 mağlup olarak Adana’ya döndü. Turuncu-Beyazlılar bu mağlubiyetle 24 puanda kaldı.

MAÇTAN DAKİKALAR

Ankara Keçiörengücü-Adanaspor maçının ilk dakikaları orta saha şeklinde geçti.

Adanaspor’dan 21.dakikada Ahmethan Köse, 40.dakikada da Celil Yüksel sarı kart gördü.

41.dakikada gelişen Ankara Keçiörengücü 1-0 öne geçti. Ev sahibi ekip bu dakikada penaltı kazandı. Penaltı atışını Süleyman Olgun düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi. Bu aynı zamanda ilk yarının da sonucu oldu.

İkinci yarıya her iki ekipte oyuncu değişiklikleriyle başladı.

Ev sahibi ekip 46.dakikada İrfan Akgün’ün yerine Kamal Issah’ı alarak başladı.

Adanaspor ise 54.ve 55.dakikalarda Furkan Şeker’in yerine Umut Sözen’i, Ömer Çiçek’in yerine Atalay Babacan 64.dakikada da Ahmethan Köse’nin yerine Serdar Özkan’ı aldı.

Ankara Keçiörengücü teknik heyeti Adanaspor’un bu değişikliklerine 67.dakikada Uğur Utlu’nun yerine Burak Aydın’ı, Barış Alper Yılmaz’ın yerine de Boubacar Dialiba Diabang’ı alarak cevap verdi.

75.dakikada ev sahibi ekip dördüncü oyuncu değişikliğini Cem Ekinci’nin yerine Melik Derin’i alarak yaptı.

Adanaspor ise dördüncü değişikliğini 77.dakikada Celil Yüksel’in yerine forvet hattına Hüseyin Çolak’ı alarak forvet hattını güçlendirdi.

Ankara Keçiörengücü’nde87.dakikada  sakatlanarak oyundan çıkan Abdulkadir Korkut’un yerine Ogün Bayrak oyuna girdi.

Bu dakikadan sonra her iki ekibin mücadelesi sonucu değşitirmeye yetmedi ve maçta ev sahibi ekibin 1-0 üstünlüğüyle sona erdi. (HABER: UĞUR BAŞARAN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor