KAPLAN PUANSIZ DÖNÜYOR: 1-0

STAD: Necmi Kadıoğlu

HAKEMLER: Hakan Ceylan (**), Oğuz Terzi (**) Burak Cansız (**)

İSTANBULSPOR: Muhammed Alperen Uysal (**), Wellington Ferreira Nasci (**), Patrick Etoga Atchom (**), Melih Kabasakal (**), Ali Yaşar (**), Onur Ergün (**), Uygar Mert Zeybek (***) (Dk.69 Eslem Öztürk ), Eduart Rroca  (**) (Dk.90+3 Kristal Abazaj ?), İbrahim Yılmaz (**) (Dk.89  Mirkan Aydın ?), Valon Ethemi (**) (Dk.69 Tayyip Ebrar Cumur ), Levent Ayçiçek (**) (Dk.90+3 Mehmet Yeşil ?)

ADANASPOR: Goran Karacic (*), Isaac Opoku Donkor (*), Furkan Şeker (*), Hakan Çinemre (*), Canberk Dilaver, Ömer Çiçek (Dk.61 Ergin Keleş), Eren Keleş (Dk.87 Berkan Fırat), Atalay Babacan (Dk.46 Umut Sözen), Celil Yüksel (Dk.88 Serhat Tunç), Uğurcan Yazgılı, Ognjen Ozegovic

GOLLER: 45+3 Uygar Mert Zeybek (İstanbulspor)

SARI KARTLAR: Uygar Mert Zeybek, Mehmet Yeşil (İstanbulspor), Hakan Çinemre (Adanaspor)

Adanaspor mutlak puan için gittiği İstanbul’da İstanbulspor karşısında istediğini alamadı. Maçın golünü ilk yarının uzatma dakikalarında Uygar Mert Zeybek 90+3’te attı. İstanbulspor bu galibiyetle puanını 37’ye çıkartırken, Adanaspor ise 21 puanda kaldı.

MAÇTAN DAKİKALAR

Maçın ilk dakikalarından itibaren rakibine üstünlüğünü sağlayan taraf ev sahibi İstanbulspor oldu. Adanaspor öncelikle rakibinin ataklarını geçiştirip, kontra ataklarla gol aramaya çalıştı.

İlk dakikalar tamamer bir orta saha şeklinde geçti.

31.dakikada Adanapor’dan Hakan Çinemre sarı kart gördü.

Uzatma dakikalarının oynandığı 45+3’te İstanbulspor beklediği golü buldu. Gelişen ev sahibi atağında topla buluşan Uygar Mert Zeybek, topu ağlarla buluşturarak takımını 1-0 öne geçirdi ve bu gol aynı zamanda ilk yarının da sonucunu belirledi.

Adanaspor ikinci yarıya oyuncu değişikliği ile başladı. 46.dakikada Atalay Babacan’ın yerine Umut Sözen oyuna dahil oldu.

61.dakikada Adanaspor ikinci oyuncu değişikliğini yaptı. Ömer Çiçek’in yerine Ergin Keleş oyuna girdi.

69.dakikada İstanbulspor iki oyuncu değişikliği birden yaptı. Golü kaydeden ve sarı kartı bulunan Uygar Mert Zeybek’in yerine Eslem Öztürk, Valon Ethemi’nin yerine de Tayyip Ebrar Cumur oyuna girdi.

Adanapor 87 ve 88’nci dakikalarda iki oyuncu değişikliğine gitti. Eren Keleş’in Berkan Fırat, Celil Yüksel’in yerine de Serhat Tunç oyuna dahil oldu.

Bundan bir dakika sonra da İstanbulspor üçüncü oyuncu değişikliğini İbrahim Yılmaz’ın yerine Mirkan Aydın’ı alarak yaptı.

Uzatma dakikalarında İstanbulspor iki oyuncu değişikliğini birden yaptı. Eduard Rroca’nın yerine Kristal Abazaj’ı ve Levent Ayçiçek’in yerine de Mehmet Yeşil’i aldı. Bu değişikliklerden sonra oyunda herhangi bir değişiklik olmadı ve maçta İstanbulspor’un 1-0 üstünlüğüyle sona erdi. (HABER: UĞUR BAŞARAN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor