KAPLAN PUANSIZ DÖNÜYOR: 1-0

STAD: Bolu Atatürk

HAKEMLER: Alper Akarsu (**), Hüseyin Aylak (**), Emir Eray Eyisoy (**)

DYOREX BOLUSPOR: Çağlar Şahin Akbaba (**), Hakan Bilgiç (**), Bülent Cevahir (**), Onur Ulaş (**), Naby Oulare (**), Guy Landel (**) (Dk.90+4 Eray Ataseven *), Gökhan Karadeniz (**) (Dk.85 Burak Asan *) (Dk.85 , Tugay Kaçar (**), Dejvi Bregu (**) (Dk.66 Melih Okutan *), Joel Kayamba (**) (Dk.85 Arda Köksal *), Ozan Papaker (**) (Dk.66 İbrahima Balde *),

ADANASPOR: Hasan Hüseyin Akına (**), Evren Korkmaz (**) (Dk.82 Ferhat Katipoğlu *), Hüseyin Öztürk (**), Yohan Roche (**), Emre Kaplan (**), Youssef Ait Bennasser (**7, Hakan Yeşil (**), Sefa Etöz (**) (Dk.65 Metehan Altunbaş *), Hakkı Türker (**) Burak Çoban (**), Lamin Jallow (**) (Dk.65 Samuel Tetteh *)

GOL: Dk.66 Naby Oulare (Dyorex Boluspor)

SARI KARTLAR: Tugay Kaçar (Dyorex Boluspor), Emre Kaplan, Burak Çoban (Adanapor)

Adanaspor, geçen hafta Gençlerbirliği’ni yendikten sonra dün de çıktığı Dyrox Boluspor karşısında hiçbir varlık gösteremedi ve sahadan ikinci yarıda yediği golle 1-0 mağlup olarak sahadan ayrıldı. Maçın tek golü 66.dakikada Nby Oulare’den geldi. Turuncu-Beyazlılar bu galibiyetle 11 puanda kaldı. Adanaspor, önümüzdeki hafta kendi sahasında Pendikspor’u ağırlayacak.

MAÇTAN DAKİKALAR

Maçın ilk yarısında her iki takımdan beklenmedik şekilde kötü bir oyun oynandı. Adanaspor ve Dyorex Boluspor’un cılız atakları sonucu değiştirmeye yetmedi.

Bu yarıda 29.dakikada Dyrox Boluspor takımında Tugay Kaçar sarı kart gördü.

İkinci yarıda 52.dakikada Adanaspor’da Emre Kaplan sarı kart gördü.

65.dakikada Adanaspor Teknik Direktörü Önder Karaveli Sefa Etöz ve Lamin Jallow’u oyundan alarak yerlerine Metehan Altunbaş ve Samuel Tetteh’i oyuna sürdü.

Bu değişikliklerden bir dakika sonra ev sahibi ekibin golü geldi. Naby Oulare, Gökhan Karadeniz’in pasına çok iyi yükselerek kafa vuruşuyla takımını 1-0 öne geçirdi.

66.dakida Dyorex Boluspor iki oyuncu değişikliği birden yaptı. Ozan Papaker’in yerine İbrahima Balde, Dejvi Bregu’nun yerine de Melih Okutan oyuna girdi. 82.dakikada Adanaspor’da Evren Korkmaz çıkarken, Ferhat Katipoğlu oyuna giren isim oldu.

84.dakikada Adanaspor Samuel Tetteh’in ayağından bir golden oldu.

85.dakikada Boluspor iki oyuncu değişikliğine birden gitti. Gökhan Karadeniz’in yerine Burak Asan, Joel Ngandu Kayamba’nın yerine de Arda Köksal oyuna girdiler. Maçın sonuna 4 dakika uzatma gösterildi.

Uzatma dakikalarında da Adanaspor istediği gole ulaşamayınca maçta ev sahibi Dyorex Boluspor’un galibiyetiyle sona erdi. (HABER: YENER EKİNCİ)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor