KAPLAN, SAHASINDA YENİLMİYOR DEPLASMANDA KAYIP!

Spor Toto 1. Lig’deki temsilcimiz Adanaspor, yine çok önemli bir iç saha karşılaşmasında kayıp vermedi, Altınordu’yu son dakikada attığı golle 2-1 mağlup etmeyi başardı. Turuncu Beyazlılar iç sahada ligin en iyi 2 takımından biri olurken, deplasmanda ise ligin en vasat 2’nci takımı görüntüsü verdi.

Turuncu Beyazlılar oynadığı 14 maçta 17 puan toplarken bu puanların 15’ini kendi sahasında aldı. 7 kez taraftarının karşısına çıkan Toros Kaplanları bu maçlardan 4 galibiyet 3 beraberlik alırken sahasında yenilgi yüzü görmedi. Ancak deplasmanda ise farklı kimliğe bürünen Adanaspor, 7 maçta galibiyeti bulunmazken yalnızca 2 puan toplayarak bu anlamda Denizlispor’un ardından en başarısız deplasman takımı oldu.

Adanaspor’un bu sezon en verimli 2  isminden biri olan 28 yaşındaki forveti Burak Çoban oldu. 14 maçın 12’sinde sahaya ilk 11’de çıkan Çoban 4 gol atarken 2’de gol pası verdi.. Burak sezon başı Adanaspor’a 2. Lig ekibi Afyonspor’dan transfer olmuştu. Samuel Tetteh ise takımının en golcü ismi oldu. Tetteh 5 gol atarken 1’de gol pası verdi. Ganalı oyuncunun son Altınordu maçında ise bir topu direkte patlamıştı.

Adanaspor’a, Altınordu karşısında galibiyeti getiren ‘son dakika golü’nü atan Aaron Leya Iseka, “Bu galibiyet hepimiz için. Hepimizin bu galibiyette emeği var. Mutluyuz, ayrıca arkadaşımız Roche, yeğenini kaybetti ama buna rağmen oynadı. Kendisine teşekkür ediyorum-“ dedi.

ÖZEL HABER: İRFAN İŞİSAĞ

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor