KAPLAN, SERİ PEŞİNDE

Adanaspor, Pazar günü saat 13.30’da Erzurumspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlayarak bugün Erzurum’a gidip kampa gireceği belirtildi. Dün yapılan son antrenmanda fuftboluların oldukça hırslı oldukları gözlendi. Erzurumspor-Adanaspor maçını Raşit Yorgancılar yönetecek. Yorgancılar’ın yardımcılıklarını Selahattin Altay ve Haydar Avcı yaparken, Burak Akdağ da dördüncü hakem olarak görevlendirildi

Tuzlaspor galibiyeti ile kendilerini bulduklarını söyleyen futbolcular, “Ligin ikinci yarısında gerçekten çok kötü bir grafik çizdik. Hiç galibiyetimiz yoktu. Öncelikle bu galibiyeti taraftarlarımıza armağan etmek istiyoruz. Şimdi sırada Erzurumspor var. Zor bir deplasman, hava şartları onlara uygun, bizi zorlayacak gibi gözüküyor. Ama biz yine de oraya puan veya puanlar için gidiyoruz. Erzurumspor da geçen hafta deplasmanda Altay ile 0-0 berabere kalarak kötü bir sonuç aldı. Bu kötü sonucu bizim maçımızda telafi etmek isteyecekler. Bizde Tuzlaspor maçının ikinci yarısında bizden beklenen futbolu oynadık ve sahadan galibiyetle ayrılmasını bildik. Bu galibiyetin perçinlenmesi için Erzurumspor’u da yenerek bu kötü durumdan çıkmak istiyoruz” dediler.

Teknik Direktör Mustafa Kemal Kılıç da, “Gerçekten zorlu bir maç bizleri bekliyor. Erzurum’da bu mevsimde maç yapmak oldukça zor. Onlar bu hava şartlarına alışkınlar. Bizim futbolcuların da ellerinden geleni yaparak oradan puan veya puanlar alacağına inanıyorum. Hafta başından itibaren Erzurumspor maçını futbolcularımla birlikte yaşıyorum. Tuzlaspor maçının ikinci yarısındaki oyunu oynarsak oradan galibiyetle dönmemiz için hiçbir neden yok. Tuzlaspor maçından, Erzurumspor’u da yenerek bir seri başlatmak istiyoruz. Bunu yapacak kapasitemiz ve gücümüz de bulunuyor” diye konuştu. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor