KAPLAN SICAK DİNLEMİYOR

Adanaspor, Pazar günü deplasmanda oynayacağı Keçiörengücü maçı hazırlıklarına dün sabah Teknik Direktör Özhan Pulat yönetiminde devam etti. Antrenmanda futbolcuların oldukça hırslı oldukları gözlendi.

Ligin ilk iki haftasında bir galibiyet bir mağlubiyet alan Turuncu-Beyazlılar, bu hafta deplasmanda oynayacağı Keçiörengücü karşısında mutlak galibiyet hedefliyor. Geçen hafta kadrosuna dört yabancı tranfser yaparak kadrosunu güçlendiren Adanaspor’da şimdilik her şey yolunda gözüküyor. Yeni transferlerin de antrenmanlarda çok istekli oldukları ve arkadaşlarıyla çabuk uyum sağladıkları gözlendi. Turuncu-Beyazlılar’ın Fransız futbolcuları Samuel Yepie Yepie, Abdoulaye Dabo ve Check Oumar Diakite yaptıkları ortak açıklamada, “Biz buraya başarılı olmaya geldik. Adanaspor’u hak ettiği yere getirmek için hep birlikte elimizden geleni yapacağız. Takım arkadaşlarımızla iyi bir uyum sağladık. Geleli daha birkaç gün olmasına rağmen hocamızın verdiği antrenman programına harfi harfine uyuyoruz. İnşallah hafta sonu oynayacağımız Keçiörengücü maçına kadar tam kapasiteye ulaşır ve hocamızın da görev vermesi halinde takımımızın galip gelmesi için çaba gösteririz” dediler.

Teknik Direktör Özhan Pulat ise, “Tespitlerimiz doğrultusunda yapılan transferlerden dolayı çok mutluyum. İki merkez saha, bir sol bek ve bir de kanat oyuncusu aldık. Bu oyuncuların gelmesi takımda rekabet ortamını da arttırdı. Diğer futbolcular da kadroya girebilmek için şimdi daha fazla çalışmak zorundalar. Antrenmanlarda bunu gözlemleyebiliyorum, sahada daha çok hissedeceğime inanıyorum. Şimdi geçen haftaki Şanlıurfaspor maçını unuttuk. Orda yaptığımız hataları Keçiörengücü karşısında yapmayarak puan veya puanlar alacağımıza inancım sonsuz” diye konuştu. (CANSU ERSOY)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor