KAPLAN SIKI ÇALIŞIYOR

Adanaspor, 10 Ağustos Cumartesi günü saat 21.45’te kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Erokspor maçı hazırlıklarına Teknik Direktör Sol Bamba yönetiminde devam etti. Antrenmanlarda futbolcuların oldukça hırslı ve istekli oldukları gözlendi.

Turuncu-Beyazlılar, yeni sezonun başlamasıyla birlikte bu hafta kendi sahasında oynadıktan sonra, önümüzdeki hafta 18 Ağustos Pazar günü deplasmanda Iğdır Futbol Kulübü ile karşılaşacak. Daha sonra yine kendi sahasında 25 Ağustos Pazar günü saat 21.45’te Pendikspor ve 30 Ağustos’ta da saat 21.00’de Manisa Futbol Kulübü ile karşılaştıktan sonra milli araya gidilecek. Adanaspor’da milli araya kadar olan süreçte oynayacağı dört maçtan en azından kendi sahasında oynayacağı iki maçı kazanıp, lige iyi bir başlangıç yapmak istiyor. Bunun için de büyük çaba sarfeden Turuncu-Beyazlı futbolcular oldukça istekli ve arzulu gözüküyorlar.

Teknik Direktör Sol Bamba antrenman sonrası yaptığı açıklamada, “Yeni sezonun başlamasına az bir zaman kaldı. Biz de çalışmalarımızı hızlandırdık. Günde çift idman yaparak Erokspor maçına hazırlanıyoruz. Rakibimiz bu lige yeni çıktı. Kendini kabul ettirmek için mücadele verecekler. Biz de Başkanımız Asil Bostancı’nın dediği gibi üst sıralara oynamak istiyoruz. Onun için ligin ilk maçı olan Erokspor maçını kazanıp moralli bir şekilde lige devam etmek istiyoruz. Daha sonraki süreçte ikinci hafta deplasmanda, üçüncü hafta içeride ve dördüncü hafta yine deplasmanda oynadıktan sonra milli maç arasına gireceğiz. Bu dört maçlık periyotta en azından 6 puan alıp kendimize güvenimizi artırmak ve seyircimizle barışmak istiyoruz” dedi. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor