KAPLAN TEMPO ARTIRIYOR

Adanaspor’da ikinci etap kamp çalışmaları Bolu’da devam ediyor. Çalışmada futbolcular gruplar halinde çalıştılar. Yeni transferlerden Burak Can Çamoğlu takımla birlikte ilk antrenmanına çıktı.

Teknik Direktör Mustafa Kaplan, kampa yeni katılan Burak Can ile yakından ilgilenerek arkadaşlarıyla arasındaki kondisyon farkı kapatması için özel bir çalışma uygulatıyor. Burak Can Çamoğlu da, “İyi bir takıma geldiğimin farkındayım. Arkadaşlarım beni çok iyi karşıladılar. Hocamız gelir gelmez benimle ilgilendi ve özel bir çalışma programı verdi. Ben de hocamızın verdiği bu çalışma programına uyup arkadaşlarımla aramdaki farkı kapatacağım. İnşallah lige kadar hazır duruma gelirim” dedi.

Teknik Direktör Mustafa Kaplan da antrenman sonrası yaptığı açıklamada, “Yeni transferlerin bu kamp dönemine yetişmesi beni oldukça mutlu etti. En azından önümüzdeki süreyi en iyi şekilde değerlendirip arkadaşlarımızı lige hazır hale getirmeye çalışacağız. Şu an da birkaç takviye daha yapmaya çalışacağız. Başkanımız Bayram Akgül bu konuda elinden geleni yapıyor. Verdiğimiz raporlar doğrultusunda arkadaşları takıma kazandırdı, şimdiden teşekkür ediyorum” diye konuştu. (HABER: YENER EKİNCİ)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor